LYKKELIGE: Etter flere tragedier og skandaler nyter Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones nå livet sammen med familien.  Foto: wenn.com
LYKKELIGE: Etter flere tragedier og skandaler nyter Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones nå livet sammen med familien. Foto: wenn.com Vis mer

- Nå setter jeg mer pris på livet

Michael Douglas overlevde kreften og nyter nå hver dag som den siste.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Basic Instinct»-stjernen Michael Douglas (71) fryktet at han skulle dø fra familien da han i 2010 ble rammet av tungekreft. Den vanligvis så barske stjernen var en skygge av seg selv etter beintøffe kreftbehandlinger, og jublet da han ble erklært kreftfri for fem år siden. 

Nå tar 71-åringen ingenting for gitt og gjør alt for å holde seg frisk for kona Catherine Zeta-Jones (46), og de yngste barna Dylan (16) og Carys (13).

- Jeg setter mer pris på livet. Jeg er mer motivert og mer ansvarlig. Mine yngste barn kunne vært mine barnebarn og jeg vil være her en stund, sier han til magasinet AARP.

Saken fortsetter under bildet.

ROLIG FAMILIELIV: I dag takker paret ja til færre filmroller enn tidligere og bruker heller tiden sammen med barna Dylan og Carys.  Foto: Zuma Press
ROLIG FAMILIELIV: I dag takker paret ja til færre filmroller enn tidligere og bruker heller tiden sammen med barna Dylan og Carys. Foto: Zuma Press Vis mer

Sønnen ut av fengsel

Michael og kona Catherine Zeta-Jones (46) har vært gjennom flere tøffe år. Skuespillerens eldste sønn Cameron (37) sonet nylig ferdig en dom på syv år for narkotikakriminalitet. Som om ikke det var nok ble Catherine innlagt på psykiatrisk sykehus for behandling for bipolar lidelse.

- Sykdommen bringer med seg fantastiske høyder og voldsomme nedturer. Målet mitt er å holde meg på midten. Jeg er på en utrolig bra plass i livet nå, og det er fordi jeg har mye mer kunnskap om lidelsen i dag, har hun fortalt magasinet Good Housekeeping.

Fant tilbake til hverandre

Sommeren 2013 gikk paret hver til sitt, men klarte til slutt å legge den tøffe tiden bak seg. Etter at de fant tilbake til hverandre i 2014, virket ekteskapet sterkere enn noensinne.

- Det krevde arbeid fra begges side. Jeg tror ikke det er så stor mulighet å fikse et forhold hvis den ene allerede er på vei ut av døren, sa Douglas den gangen. 

- Jeg tror vi begge er blitt mykere og klokere. Nå teller vi våre velsignelser, sa Catherine..

Saken fortsetter under bildet.

UTE: Nylig slapp Michaels sønn, Cameron, ut fra fengsel og skal nå ha fått en jobb i filmbransjen.  Foto: AP
UTE: Nylig slapp Michaels sønn, Cameron, ut fra fengsel og skal nå ha fått en jobb i filmbransjen. Foto: AP Vis mer

I dag er hun helt sikker på at alle prøvelsene har gjort familiebåndet sterkere.

- Sammen taklet vi alt. Det gjorde oss mer samlet, men jeg ville ikke ønsket det for noen andre, sier hun til avisen Telegraph.

LES OGSÅ: Sendte rørende hilsen på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer