Kate Hudson klippet av seg håret:

Nå ser hun ikke slik ut lengre

På Instagram har Kate Hudson avslørt sitt nye utseende.

MED HÅR: Det er slik vi er vandt til å se den kjente skuespillerinnen, men nå har hun valgt å fjerne seg med sitt lange blonde hår. Foto: NTB scanpix
MED HÅR: Det er slik vi er vandt til å se den kjente skuespillerinnen, men nå har hun valgt å fjerne seg med sitt lange blonde hår. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er helt klart en ny trend i Hollywood å klippe av seg alt håret.

I slutten på april dukket supermodellen Cara Delvinge (24) opp på gata uten hår, og nå avslører skuespilleren Kate Hudson (38) at også hun har valgt å fjerne sine lange lokker.

Det avslører hun selv på Instagram. På bildet ser man skuespilleren i et hvitt antrekk, stirrende ut av et vindu. Selv om scenografien i bildet er fint, er det hodet hennes som vekker oppsikt hos de 7,6 millioner følgerne hun har.

Freedom 🙌💇 Compliments of @sia ❤️ #OurBeautifulDirector

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

- Frihet. Med hilsen fra Sia, skrev hun under bildet hvor hun avslører sin nye frisyre.

Det er ikke kjent hvorfor den vakre skuespillerinnen valgte å kvitte seg med sitt lange blonde hår, men ifølge det svenske bladet Hänt skal hun være med i artisten Sias (41) nye musikkvideo.

Det bekrefter den populære «Chandelier»-sangeren på Instagram og Twitter:

- Det er en glede å ha jenta mi Kate Hudson på settet, skrev hun.

Ikke den eneste

Som nevnt over, er Kate Hudson langt fra den eneste kvinnen i Hollywood som har valgt å klippe håret kort den siste tiden.

I april valgte Cara Delvinge å barbere av seg alt håret. Noe som ble omtalt av flere medier, deriblant Vogue og Daily Mail.

Både yrket som skuespiller og modell innebærer at man tidvis må gjennomgå store forandringer, om det så er å farge håret eller å gå opp i vekt. Flere store stjerner har gjennomgått store forandringer for roller gjennom tidene.

SNAUT: Cara har gått «all inn» for å spille en svært syk kreftpasient. Foto: Splash News, NTB Scanpix
SNAUT: Cara har gått «all inn» for å spille en svært syk kreftpasient. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

I den kommende filmen «Life in a Year» spiller Cara en kreftpasient, som kun har ett år igjen å leve. Mange som rammes av kreft er nødt til å bli behandlet med cellegift, som på sikt sørger for at alt hår på kroppen faller av.

På flere bilder kan man tydelig se det unge stjerneskuddets sveis, som viser en klar dedikasjon overfor rollen hun spiller. Bildene ble tatt på settet i Toronto, der filmen spilles inn.

- Det er praktisk

Også den kjente «Twillight»-skuespilleren Kristen Stewart (27) sjokkerte i mars ved å møte opp på den røde løperen uten hår.

På spørsmål om hvorfor hun valgte å barbere av seg håret, sa hun følgende:

- Det er praktisk. Nå slipper jeg å måtte fikse meg etter jeg for eksempel har hatt en hjelm på hodet, fortalte hun i The Today Show, ifølge Daily Mail.

Og grunnen til at hun trakk frem akkurat hjelm som et eksempel, er fordi hun for tiden spiller inn undervanns-filmen «Underwater» regissert av William Eubank, hvor hun spiller en rolle som maskiningeniør på en oljerigg.

- Det var ikke et krav for å få rollen, men da regissøren foreslo det bestemte jeg meg for å gjøre det, fortalte hun i showet.

Saken fortsetter under bildet.

NYKLIPPET: Da Kristen Stewart (26) møtte opp på den røde løperen, vakte hun oppsikt med sin nye frisyre. Foto: NTB Scanpix
NYKLIPPET: Da Kristen Stewart (26) møtte opp på den røde løperen, vakte hun oppsikt med sin nye frisyre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trengte en ny start

Også Katy Perry (32) valgte å klippe seg kort i mars, noe hun valgte å dele med fansen sin på Instagram.

Grunnen skal ha vært at hun ønsket seg en ny look etter bruddet, eller pausen, med Orlando Bloom, ifølge KK.

I WASNT READY TILL NOW

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

- Jeg var ikke klar før nå, skrev superstjernen under en video-post på Instagram.

I videoen spør Katy frisøren sin Chris om hva han synes om den nye sveisen, og han svarer: «Jeg elsker den! Tuller du med meg, jeg har hatt lyst til å gjøre dette helt siden jeg møtte deg». Og vi kunne ikke vært mer enig med ham, Katy ser helt fantastisk ut!

LES OGSÅ: Derfor har hun ikke fått møte sin berømte svigerfar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer