Kate Hudson klippet av seg håret:

Nå ser hun ikke slik ut lengre

På Instagram har Kate Hudson avslørt sitt nye utseende.

MED HÅR: Det er slik vi er vandt til å se den kjente skuespillerinnen, men nå har hun valgt å fjerne seg med sitt lange blonde hår. Foto: NTB scanpix
MED HÅR: Det er slik vi er vandt til å se den kjente skuespillerinnen, men nå har hun valgt å fjerne seg med sitt lange blonde hår. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er helt klart en ny trend i Hollywood å klippe av seg alt håret.

I slutten på april dukket supermodellen Cara Delvinge (24) opp på gata uten hår, og nå avslører skuespilleren Kate Hudson (38) at også hun har valgt å fjerne sine lange lokker.

Det avslører hun selv på Instagram. På bildet ser man skuespilleren i et hvitt antrekk, stirrende ut av et vindu. Selv om scenografien i bildet er fint, er det hodet hennes som vekker oppsikt hos de 7,6 millioner følgerne hun har.

- Frihet. Med hilsen fra Sia, skrev hun under bildet hvor hun avslører sin nye frisyre.

Det er ikke kjent hvorfor den vakre skuespillerinnen valgte å kvitte seg med sitt lange blonde hår, men ifølge det svenske bladet Hänt skal hun være med i artisten Sias (41) nye musikkvideo.

Det bekrefter den populære «Chandelier»-sangeren på Instagram og Twitter:

- Det er en glede å ha jenta mi Kate Hudson på settet, skrev hun.

Ikke den eneste

Som nevnt over, er Kate Hudson langt fra den eneste kvinnen i Hollywood som har valgt å klippe håret kort den siste tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer