Ida Fladen:

Nå selger hun leiligheten

Programlederen er på flyttefot.

SELGER: TV-profil Ida Fladen kvitter seg med leiligheten i Oslo. Her er hun avbildet sommeren 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER: TV-profil Ida Fladen kvitter seg med leiligheten i Oslo. Her er hun avbildet sommeren 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Programleder og VGTV-profil Ida Fladen (35) har den siste tiden bodd i en leilighet ved Carl Berner i Oslo, men for noen uker siden kunne hun på sin Instagram-profil avsløre at hun er på flyttefot og at leiligheten skal selges.

Nå er den 55 kvadratmeter store leiligheten lagt ut til salg med en prisantydning på 4 290 000 kroner. Leiligheten kan skilte med stort soverom, balkong og peis. En fremtidig eier får også et separat kjøkken og sentral beliggenhet med på kjøpet.

LUNSJ MED LILLI: Lilli Bendriss inviterer kjendiser over på lunsj i en ny serie på Dplay, og i første episode er det Ida Fladen som tar turen. Der får hun seg en stor overraskelse. Vis mer

Det er usikkert hvor Fladen planlegger å flytte, men det er mest sannsynlig ikke langt unna den gamle leiligheten i og med at hun jobber i hovedstaden.

Ida Fladen ønsker ikke å kommentere leilighetssalget overfor Se og Hør.

PEIS: Ida Fladen selger leiligheten sin i Oslo. Foto: Zovenfra
PEIS: Ida Fladen selger leiligheten sin i Oslo. Foto: Zovenfra Vis mer
STUE: Leiligheten har blant annet peis og balkong. Her er stua. Foto: Zovenfra
STUE: Leiligheten har blant annet peis og balkong. Her er stua. Foto: Zovenfra Vis mer
KJØKKEN: VGTV-profilen må snart ta farvel med denne spiseplassen. Foto: Zovenfra
KJØKKEN: VGTV-profilen må snart ta farvel med denne spiseplassen. Foto: Zovenfra Vis mer
SELGER: Leilighetens kjøkken. Foto: Zovenfra
SELGER: Leilighetens kjøkken. Foto: Zovenfra Vis mer

35-åringen markerte seg først som programleder på TV 2, blant annet i programmet «Sommertid» sammen med Gunhild Dahlberg og Guri Solberg. I 2018 meldte hun overgang til VG, der hun har hatt stor suksess med «Spårtsklubben» med blant andre Erik Follestad og Mads Hansen.

Kjærlighetssorg

De siste årene har hun også invitert norske kjendiser inn til fortrolige kjærlighetssamtaler i podkasten «Ida med hjertet i hånden». Bakgrunnen for podkasten var at Fladen selv gikk gjennom et tøft brudd og påfølgende kjærlighetssorg.

Hun og kjæresten skilte lag i 2017, etter to år som par.

Fladen har siden den gang snakket åpent om singeltilværelsen flere ganger, og innrømmet at hun ikke er særlig tilhenger av å være singel. Hun har blant annet forsøkt å finne kjærligheten i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», uten resultat.

Da Se og Hør snakket med VGTV-profilen i forbindelse med innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor, fortalte hun at hun ønsker seg en mann hun kan skape en familie med.

Fladen håpet derimot ikke at denne mannen var blant deltakerne på «Farmen»-gården.

- Nei, faktisk det helt motsatte. Hadde det vært en der inne jeg hadde blitt interessert i, hadde det bare komplisert ting enda mer. I tillegg så vil jeg ikke at jeg skal møte noen når jeg er på mitt absolutt styggeste og ekleste, sa hun lattermildt den gang.

FLØRT: Ida Fladen jaktet på kjærligheten i «Kjendis søker kjæreste», men ble ordentlig flau da hun fikk se et gammelt klipp fra en tidligere gang hun flørtet på tv. Vis mer

Trakk seg

Gårdsoppholdet ble av det kortvarige slaget for Fladen, som måtte trekke seg på grunn av krystallsyke kort tid etter at innspillingen startet.

- Jeg har krystallsyke, og var så uheldig å få et anfall tidlig i mitt opphold på «Farmen». Jeg hadde gledet meg enormt mye, så det kunne ikke kommet på et dårligere tidspunkt, sa Fladen til TV 2 den gang.

Ifølge Helsenorge er krystallsyke en tilstand hvor man får kraftige anfall av svimmelhet, og det kjennes ut som at omverdenen snurrer rundt. Anfallene varer vanligvis i 10 til 20 sekunder. Årsaken er krystaller som har løsnet i det indre øret.

SØKTE LYKKEN: Da «Kjendis søker kjæreste» rullet i gang på TV 2, var ikke Ida Fladen særlig optimistisk på forhånd. Vis mer

Fladen har tidligere vært åpen om plagene ved krystallsyken. I 2014 hoppet hun fra en klippe og skadet seg. I den forbindelse avslørte hun at hun lider av krystallsyke.

LES OGSÅ: - Vi har en til på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer