<strong>GJØR ET KUPP:</strong> Om du ønsker å eie en av superstjernens kjoler, er tiden for å slå til inne. Om akkurat denne kjolen er til salgs derimot, vites ikke. Foto: All Over Press
GJØR ET KUPP: Om du ønsker å eie en av superstjernens kjoler, er tiden for å slå til inne. Om akkurat denne kjolen er til salgs derimot, vites ikke. Foto: All Over Press Vis mer

Nå selger hun kjolene sine

Er du villig til å legge mye penger på bordet, kan Cheryl Coles kjoler bli dine.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Cheryl Cole (27) auksjonerer bort 20 kjoler til veldedighetsprosjekter. Det skriver nettstedet Contactmusic.com.

Den 27 år gamle skjønnheten, som fikk sparken som dommer i amerikanske «X Factor» etter bare fire auditions, selger designerantrekk, inkludert en Herve Leger-kjole, samt antrekk hun hadde på seg på den britiske versjonen av «X Factor».

Alle inntekter går til hennes nystiftede Cheryl Cole Foundation, for å finansiere trengende tiltak i Nord-England.

- Jeg vet at auksjonering av klærne mine vil samle inn litt penger til veldedighet. Jeg er heldig nok til å eie noen fantastiske klær som jeg vet andre vil sette stor pris på, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Den offentlige auksjonen arrangeres førstkommende mandag på nettstedet Asos.com, der ti kjoler auksjoneres bort. Deretter vil én kjole bli auksjonert bort hver ukedag til det er tomt.

Og tidligere kollega Paula Abdul vet at popstjernen har store planer for hva hun skal gjøre i tiden fremover.

- Cheryl er fantastisk. Vi har fått et fantastisk vennskap og vil fortsette å holde kontakten. Det blir spennende for alle å se og høre hva hun vil gjøre nå, skrev hun på sin Twitter-side.

Cheryl ble erstattet på showet av Nicole Scherzinger.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå overtar hun Cheryls jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer