Nå selger hun kjolene hun fikk 6 for

- De selges med tungt hjerte, sier Mette Hanekamhaug, som kvitter seg med kjolene hun fikk toppkarakter av Jan Thomas for.

SEOGHØR.NO: Etter valget mistet Mette Hanekamhaug (26) plassen på Stortinget. Nå selger Frp-prinsessen gallakjolene hun har brukt på Slottsmiddagene på Finn.no.

- Det stemmer at det er jeg som selger kjolene. De selges med tungt hjerte, siden de har affeksjonsverdi for meg begge to. Men siden jeg ikke blir å delta på Slottsmiddag lengre, behøver jeg de rett og slett ikke lenger, sier Mette til Seoghør.no.

Den ene kjolen fikk Mette terningkast 6 av Jan Thomas for, og hun havnet på forsiden av Se og Hør med tittelen «Fikk 6 på Slottet». Begge kjolene er kjøpt på Lychi i Akersgaten i Oslo.

«Mette, det må jeg si. Du er et friskt og mye etterlengtet vindpust i norsk politikk. Dette rålekre antrekket er perfekt for deg. Det er ungt, men har en verdighet som mange mangler. Jeg elsker fargen og snittet, og du minner meg om dronning Rania som er en av de vakreste og stiligste kvinnene jeg vet om. Fortsett slik min sexy, vakre Mette,» sa Jan Thomas om kjolen.

 FIKK 6: «Dette rålekre antrekket er perfekt for deg. Det er ungt, men har en verdighet som mange mangler. Jeg elsker fargen og snittet,» skrev Jan Thomas om Mette Hanekamhaugs kjole da hun kom i denne på Slottet i oktober 2009. Foto: Faksimile Se og Hør
FIKK 6: «Dette rålekre antrekket er perfekt for deg. Det er ungt, men har en verdighet som mange mangler. Jeg elsker fargen og snittet,» skrev Jan Thomas om Mette Hanekamhaugs kjole da hun kom i denne på Slottet i oktober 2009. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Mette håper at den nye eieren får like stor glede av kjolene som hun har hatt.

- Jeg synes de er utrolig fine, og  ikke minst er de veldig behagelig å gå i. Det var veldig stas å få mye skryt for dem, og jeg unner den nye eieren den samme følelsen som jeg har hatt når jeg har brukt de.

Den dyktige politikeren er nå på jobbjakt.

LES OGSÅ: - Jeg tapet for speilene i leiligheten min