Åge Sten Nilsen:

Nå selger han huset sitt

50-åringen selger huset sitt i Fredrikstad et år etter at han flyttet til Trøndelag.

FORLOVET: I mars i fjor kjøpte Åge Sten Nilsen og hans 22 år yngre forlovede Christine Grande et hus i Melhus. Nå selger han huset sitt i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum/ Jon Lundeby/Inviso
FORLOVET: I mars i fjor kjøpte Åge Sten Nilsen og hans 22 år yngre forlovede Christine Grande et hus i Melhus. Nå selger han huset sitt i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum/ Jon Lundeby/Inviso Vis mer
Publisert

I 2018 fant artist og Wig Wam-sangeren Åge Sten Nilsen (50) kjærligheten med sin 22 år yngre utkårede, Christine Grande (29). Ett år og to måneder senere tok duoen forholdet et steg videre ved å forlove seg.

Den gledelige nyheten delte 50-åringen på Facebook-profilen sin, og overfor Se og Hør fortalte han at de planlegger å gifte seg neste sommer i Melhus Kirke.

50-åringen bodde opprinnelig i Fredrikstad, men som følge av at han møtte Grande besluttet han å flytte til Trøndelag for å bo sammen med forloveden og hennes seks år gamle sønn.

I mars i fjor kjøpte de hus sammen i Melhus, og 50-åringen har derfor nå besluttet å selge huset sitt på Gressvik i Fredrikstad.

Det var Fredriksstad Blad som først omtalte saken.

Lagt ut for 6,9 millioner

I 22 år har Sten Nilsen bodd på Gressvik. Det var i 2010 at han flyttet inn i huset som ble lagt ut for salg i pinsehelgen.

Overfor Se og Hør forteller 50-åringen at han hele veien hadde planer om å legge huset ut for salg denne våren, og hevder at interessen hittil har vært stor.

På spørsmål om hvordan det føles å skulle selge huset, legger han ikke skjul på at det er vemodig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer