Amanda Kurtovic og Brede Csiszar:

Nå selger de leiligheten

Det nyforlovede paret har besluttet å selge leiligheten sin på Grünerløkka.

SELGER LEILIGHETEN: Håndballspiller Amanda Kurtovic og den tidligere ishockeyspilleren Brede Csiszar selger leiligheten sin på Grünerløkka. Foto: Privat/ Stian Frøysang
SELGER LEILIGHETEN: Håndballspiller Amanda Kurtovic og den tidligere ishockeyspilleren Brede Csiszar selger leiligheten sin på Grünerløkka. Foto: Privat/ Stian Frøysang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at håndballspiller Amanda Kurtovic (28) og den tidligere ishockeyspilleren Brede Csiszar (33) hadde forlovet seg, tre år etter at de ble et par.

Paret har i et års tid bodd sammen i en leilighet på Grünerløkka i Oslo, men nå kan det se ut til at det nyforlovede paret er klare for nye eventyr.

De har nemlig besluttet å selge leiligheten.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Funnet noe nytt

Det er litt over et år siden paret kjøpte leiligheten, som de nå ønsker å selge. Overfor Se og Hør kan Kurtovic fortelle at det ikke er noe spesielt som gjorde at de nå tar farvel med leiligheten.

- Ingen spesiell grunn, bare den helt vanlige - at vi har funnet et annet sted, forteller 28-åringen, uten et ønske om å kommentere noe ytterligere.

KJØKKEN: Stuen er fraskilt kjøkkenet med en glassvegg. Foto: Stian Frøysang
KJØKKEN: Stuen er fraskilt kjøkkenet med en glassvegg. Foto: Stian Frøysang Vis mer
NYTT STED: Amanda Kurtovic forteller til Se og Hør at paret har kjøpt nytt sted. Foto: Stian Frøysang
NYTT STED: Amanda Kurtovic forteller til Se og Hør at paret har kjøpt nytt sted. Foto: Stian Frøysang Vis mer

Leiligheten ligger ute til en prisantydning på 6,8 millioner kroner, og ligger sentralt til på Grünerløkka. Boligen har et bruksareal på totalt 91 kvadratmeter, bestående av fire rom i andre etasje av en blokkbygning.

SOVEROM: Her et av leilighetens to soverom. Foto: Stian Frøysang
SOVEROM: Her et av leilighetens to soverom. Foto: Stian Frøysang Vis mer

Forlovet

Leilighetssalget kommer en måned etter at håndballspilleren selv avslørte på Instagram at hun hadde blitt fridd til av Csiszar. Til et bilde av ringen godt plassert på ringfingeren, skrev hun «Vi to».

Til Se og Hør kunne Kurtovic røpe at frieriet fant sted hjemme.

- Det var veldig enkelt og veldig fint her hjemme. Så det er jeg glad for, fortalte hun.

Klipp fra TV3-programmet "Lukket visning": Jannecke Weeden får sjokk i en svært eksklusiv og moderne leilighet. Vis mer

Når det kommer til følelsene rundt frieriet, fortalte 28-åringen at det føltes helt absurd.

- Det er vanskelig å beskrive. Det tar jo forholdet til et helt annet nivå, også er det en helt absurd følelse med en gang. Vi er jo veldig lykkelige og vi er på et veldig godt sted. Det var veldig mange følelser, fortalte hun.

Se dette innlegget på Instagram

♥️vi to

Et innlegg delt av Amanda Kurtović (@amanda_kurtovic)

Kurtovic innrømmet likevel at frieriet kom som et stort sjokk, og at hun ikke hadde forventet det i det hele tatt. Når det kommer til bryllupsplaner fortalte 28-åringen at det foreløpig ikke er noe de stresser med. Kurtovic påpekte at de først og fremst tenker å være forlovet i et par år før de gifter seg.

Paret fikk først øynene opp for hverandre under en veldedighetskamp som Larvik arrangerte i 2017, og siden den gang ser det ut til at kjærligheten har blomstret mellom dem.

28-åringen er en stor stjerne på håndballbanen, og har flere store mesterskap i sekken, blant annet flere VM-gull og et OL-gull fra 2012.

Hun spiller til vanlig for håndballklubben Györ i Ungarn, og har av den grunn fått kjenne på hvordan det er å ha et avstandsforhold.

- Alle som har et langdistanseforhold vet at det er tøft. Vi får det til å funke så bra vi kan, kunne hun fortelle i et intervju med Dagbladet i 2017.

LES OGSÅ: Derfor misliker hun «Baywatch»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer