Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Nå selger de leiligheten

De nybakte foreldrene trenger større plass.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (33) har sammen med forloveden Dennis Poppe Thorsen (28) vært bosatt på Grünerløkka i Oslo i overkant av fire år, men nå har paret besluttet å selge.

Familien har i løpet av det siste året gått fra to til tre, da de i april ble foreldre for første gang til lille Falk (9 md.). Familiens nye tilskudd er delvis grunnen til at de nå velger å flytte på seg, men også jobbsituasjonen skal ha trigget ønsket.

- Vemodig

Til Se og Hør forteller Gjelsvik at det ikke bare er enkelt å selge leiligheten som de har rukket å bli så glade i.

33-åringen har stolt vist fram «kåken» flere ganger på sosiale medier, og det er liten tvil om at leiligheten bærer preg av Gjelsvik selv.

Hun er nemlig svært opptatt av design og har pusset opp leiligheten og dekorert den slik bare hun kan.

UVENTET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen får hakeslepp når de åpner et brev i den nye TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Det er jo veldig vemodig. Spesielt nå som leiligheten er ryddet og gjort klar til salg, og den aldri har sett finere ut, innrømmer Gjelsvik til Se og Hør.

SELGER: Paret selger leiligheten på Grünerløkka, til fordel for større plass. Foto: Steffen Rikenberg
SELGER: Paret selger leiligheten på Grünerløkka, til fordel for større plass. Foto: Steffen Rikenberg Vis mer

Til tross for at paret har klart å skape seg et koselig hjem i Oslo, er det ikke all verdens plass til verken å utvide familien eller få personlig ro og fred. Hun erkjenner at de har merket at de trenger mer plass enn tidligere.

PERSONLIG: Kristin Gjelsvik er opptatt av design, og har skapt et vakkert hjem, som de nå selger. Foto: Steffen Rikenberg
PERSONLIG: Kristin Gjelsvik er opptatt av design, og har skapt et vakkert hjem, som de nå selger. Foto: Steffen Rikenberg Vis mer

- Med tanke på at vi jobber hjemme, blir det mye å gå oppå hverandre. Vi er jo kollegaer og jobber sammen. Vi trenger å ha muligheten til å trekke oss tilbake, sier hun.

VEMODIG: Gjelsvik innrømmer at det blir vemodig å flytte fra leiligheten. Foto: Steffen Rikenberg
VEMODIG: Gjelsvik innrømmer at det blir vemodig å flytte fra leiligheten. Foto: Steffen Rikenberg Vis mer

Vil ha flere barn

Både Gjelsvik og Poppe er født og oppvokst på Vestlandet, og Poppe har flere ganger tidligere uttrykt at han ønsker å flytte tilbake til Stavanger. Selv er hun fra Bergen, men har vært bosatt i Oslo i en god del år.

REAGERER: Dennis Poppe Thorsen går i tottene på samboeren Kristin Gjelsvik i «Kjendismødre». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Gjelsvik er en tydelig stemme i det offentlige ordskiftet, og har ofte vært delaktig i debatter som har omhandlet vanskelige problemstillinger. Hun har blant annet gått hardt ut mot influensere som reklamerer for kosmetiske inngrep.

Bloggeren har også tidligere vært en forkjemper for kvinner som er frivillig barnløse. Gjelsvik var selv åpen i flere år om at hun var frivillig barnløs, fram til hun ble gravid i 2018.

33-åringen valgte da å beholde barnet, og Gjelsvik selv har vært ærlig på at tankesettet forandret seg totalt da hun fant ut at hun faktisk ventet barn.

Da Se og Hør besøkte den lille familien på tre hjemme på Grünerløkka i fjor, kunne de avsløre at de nå ser for seg å bli en stor familie - noe som står i rimelig stor kontrast til hvordan de så for seg selv som par tidligere.

- Tenk å gå fra å ikke ønske seg barn, til å ha lyst på et helt fotballag! Han er det fineste vi har og vi elsker han jo høyere enn himmelen. Så ja, nå har jeg lyst på fler, sa Gjelsvik lattermildt den gang.

View this post on Instagram

Mitt lille favorittmenneske 🧡

A post shared by Kristin Gjelsvik (@kristingjelsvik) on

Og, hvis paret ønsker seg et helt fotballag, er det ikke så rart at de nå trenger et større sted å bo.

LES OGSÅ: Fridde på overtid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer