Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Nå selger de leiligheten

De nybakte foreldrene trenger større plass.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe selger leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for større plass. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (33) har sammen med forloveden Dennis Poppe Thorsen (28) vært bosatt på Grünerløkka i Oslo i overkant av fire år, men nå har paret besluttet å selge.

Familien har i løpet av det siste året gått fra to til tre, da de i april ble foreldre for første gang til lille Falk (9 md.). Familiens nye tilskudd er delvis grunnen til at de nå velger å flytte på seg, men også jobbsituasjonen skal ha trigget ønsket.

- Vemodig

Til Se og Hør forteller Gjelsvik at det ikke bare er enkelt å selge leiligheten som de har rukket å bli så glade i.

33-åringen har stolt vist fram «kåken» flere ganger på sosiale medier, og det er liten tvil om at leiligheten bærer preg av Gjelsvik selv.

Hun er nemlig svært opptatt av design og har pusset opp leiligheten og dekorert den slik bare hun kan.

- Det er jo veldig vemodig. Spesielt nå som leiligheten er ryddet og gjort klar til salg, og den aldri har sett finere ut, innrømmer Gjelsvik til Se og Hør.

Til tross for at paret har klart å skape seg et koselig hjem i Oslo, er det ikke all verdens plass til verken å utvide familien eller få personlig ro og fred. Hun erkjenner at de har merket at de trenger mer plass enn tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer