Nå selger de leiligheten

Jono El Grande og kona selger leiligheten - nå håper de på å bli foreldre.

FORELSKET: Etter ti års ekteskap er musiker Jon Andreas Håtun, alias Jono El Grande og programleder Anbjørg Sætre Håtun fortsatt like forelsket. Her avbildet på «Hjem til jul»-premieren i Oslo i fjor høst.  Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Etter ti års ekteskap er musiker Jon Andreas Håtun, alias Jono El Grande og programleder Anbjørg Sætre Håtun fortsatt like forelsket. Her avbildet på «Hjem til jul»-premieren i Oslo i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Kjendisekteparet Jon Andreas Håtun, alias Jono El Grande (37) og Anbjørg Sætre Håtun (38) selger nå sin flotte treromsleilighet på hyggelige St. Hanshaugen i Oslo. Det skriver Se og Hør Weekend.

Paret er nære venner av prinsesse Märtha Louise (38) og Ari Behn (38), og Anbjørg er selv fadder til lille Emma Tallulah Behn (2). Allerede i fjor sommer ble det klart at musikeren og programlederen prøver å få barn, og ekteparet ønsker fortsatt å bli foreldre.

Kanskje salget av den 68 kvadratmeter store leiligheten er ett skritt på veien mot famileforøkelse? Ifølge Se og Hør Weekend håper Jono og Anbjørg å få 2,7 millioner kroner for leiligheten i St. Olavs gate, som de har mange gode minner fra.

- Hver dag er en fest hjemme hos oss i St. Olavs gate, og vi har det beste livet i verden, sa Anbjørg til Se og Hør i desember.

Paret, som har vært gift i ti år, skal imidlertid ikke flytte så langt - noe Per Sundnes (44) sannsynligvis er glad for. Han og kjæresten Tore Lenngren (57) har nemlig lenge vært nære naboer av de to, og kan gi turtelduene et godt skussmål.

- Jeg er raus nok til å misunne deres nye naboer som ikke vet hva de har i vente. Makan til sjenerøse og morsomme mennesker finnes ikke, sier han til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Røkke vekker oppsikt i ferieparadis