Nå selger de «Farmen»-hytta

TV 2-duoen Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes kvitter seg med premien fra programmet som gjorde dem kjente.

VENTER BARN NUMMER TO: Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes venter for tiden spent på at de snart skal bli foreldre for andre gang. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN NUMMER TO: Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes venter for tiden spent på at de snart skal bli foreldre for andre gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Våren 2008 kjøpte «Farmen»-vinneren Silje Hvarnes (32) hyttetomt på Synnfjell ved Spåtind i Oppland for mellom 600.000 og 700.000 kroner. Like etter fikk hun satt opp en 110 kvadratmeter stor luksushytte på tomten, en hytte som var en del av en premien Silje mottok for å vinne «Farmen», der hennes ektemann Gaute Grøtta Grav (32) var programleder. Nå, snaut fire år senere, skal hytta selges.

Til tross for at hytta i annonsen på Finn.no omtales som strøken med en meget funksjonell planløsning, sier kilder nær paret til Se og Hør at de to har benyttet stedet svært lite.

I februar ble det kjent at Silje er gravid med parets andre barn. Familien bor i dag i en flott felleseid leilighet på 91 kvadratmeter like ved Bislett Stadion i Oslo. Paret kjøpte boligen som går over to etasjer i desember 2009. Se og Hør har vært i kontakt med Silje Hvarnes som ikke ønsker å kommentere hyttesalget.

Les mer om saken og se bildene av hytta i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Venter barn nummer to

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer