Katarina Flatland:

Nå selger de drømmeleiligheten

- Det er vemodig, forteller programlederen.

PÅ BOLIGJAKT: Katarina Flatland og ektemannen Harald Meling Dobloug selger leiligheten sin. Nå er de på jakt etter noe nytt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ Daniel Bergsagel
PÅ BOLIGJAKT: Katarina Flatland og ektemannen Harald Meling Dobloug selger leiligheten sin. Nå er de på jakt etter noe nytt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ Daniel Bergsagel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april kom gladnyheten om at programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Meling Dobloug venter sitt første barn sammen. Det avslørte duoen i en episode av podkasten sin, «Åpen journal».

- Det er veldig koselig, og veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for nå har vi holdt på denne hemmeligheten i over tre måneder, sa Flatland i podkasten.

På jakt etter noe nytt

Det kan se ut til at det er den kommende familieforøkelsen som er en av grunnene til at duoen nå er på jakt etter et nytt sted å bo.

Tirsdag deler nemlig programlederen på Instagram at parets leilighet er blitt lagt ut for salg.

«Etter 6 år selger vi vår kjære leilighet i Rosenborggata. Vi er muligens ikke helt objektive, men det er og blir verdens beste sted», er noe av det Flatland skriver.

Duoen har bodd i leiligheten på Majorstua i Oslo, som nå forhåpentligvis skal få nye eiere, i en årrekke. Bygårdsleiligheten som er lagt ut for salg er på 100 kvadratmeter og er blant annet utstyrt med to soverom, to bad og balkong.

SOVEROM: Her er et av de to soverommene i ekteparets leilighet. Foto: Daniel Bergsagel
SOVEROM: Her er et av de to soverommene i ekteparets leilighet. Foto: Daniel Bergsagel Vis mer

Boligen ligger ute til en prisantydning på 9 190 000 kroner, og har beliggenhet like ved Bogstadveien.

KJØKKEN: Her kan man se ekteparets lyse kjøkken. Foto: Daniel Bergsagel
KJØKKEN: Her kan man se ekteparets lyse kjøkken. Foto: Daniel Bergsagel Vis mer
STUE: Katarina Flatland og ektemannen har bodd i leiligheten i seks år, før de nå har bestemt seg for å selge. Foto: Daniel Bergsagel
STUE: Katarina Flatland og ektemannen har bodd i leiligheten i seks år, før de nå har bestemt seg for å selge. Foto: Daniel Bergsagel Vis mer

Til Se og Hør legger ikke Flatland skjul på at det er med tungt hjerte at de nå selger leiligheten.

- Det er vemodig, men nå som vi venter en liten baby tenker vi det kunne vært fint å se etter noe med hage og en liten uteplass. Men jeg kan, kanskje ikke helt objektivt, si at de som kjøper Rosenborggata får verdens beste hjem, sier hun.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne. Vis mer

Åpen for flere barn

Leilighetssalget ble avslørt i tirsdagsutgaven av Se og Hør, der ekteparet innrømmer at de har stortrivdes i leiligheten de siste seks årene.

AVSLØRER BOLIGSALG: Les mer om parets leilighetssalg i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
AVSLØRER BOLIGSALG: Les mer om parets leilighetssalg i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

- Det er en fin puls her, og dessuten et stort pluss at det bare er å rusle ned på jobb i TV 2, forteller programlederen.

Til Se og Hør innrømmer Flatland at det egentlig er god nok plass til det kommende familiemedlemmet, med tanke på at det er to soverom i leiligheten.

- Men hvis det skulle bli flere barn etter hvert måtte vi nok uansett flytte, så da er det like godt å gjøre det med en gang, fortsetter hun.

Det var først i januar at Flatland og ektemannen fant ut at førstnevnte var gravid. Nyheten valgte de dermed å holde «hemmelig» frem til april.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Til Se og Hør fortalte den vordende moren at de var overlykkelige over denne «lille» nyheten.

- Vi gleder oss stort til høsten, sa hun.

Flatland delte også gladnyheten med følgerne sine på Instagram, hvor hun skrev følgende:

«2020 har vært uvirkelig så langt, men høsten 2020 går en drøm i oppfyllelse når vi to skal bli foreldre til en liten baby».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Mannen i mitt liv

Gravidnyheten kom to år etter at duoen giftet seg i et storslått bryllup på et slott på Fyn i Danmark - etter å ha vært et par siden 2011. Sjømannsprest Pål Kristian Balstad viet paret foran 80 norske gjester, alle venner og familie av brudeparet.

Katarinas venninne Victoria Vinje sang «Fordi eg elskar deg» og «Power of Love», mens tårene rant både for brud og brudgom - og de fleste av gjestene.

Flere kjente fjes var til stede i bryllupet, blant andre Håvard Tvedten (41), Guro Fostervold Tvedten (45) og «God morgen Norge»-programleder Peter Bubresko (44).

- Det føles så trygt og godt å kalle Harald for min ektefelle. Han er mannen i mitt liv, sa Flatland til Se og Hør etter at hun hadde giftet seg.

VORDENDE FORELDRE: I 2018 giftet Katarina Flatland seg med Harald Meling Dobloug. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
VORDENDE FORELDRE: I 2018 giftet Katarina Flatland seg med Harald Meling Dobloug. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

At de to er som skapt for hverandre, var tydelig for alle rundt dem, og de nygifte var flinke til å fortelle hverandre om sine følelser.

- Å få gifte seg med Katarina er en ubeskrivelig god følelse. Hun er det mest fantastiske mennesket jeg vet om. Hun er alt i én pakke, og at hun nå er kona mi, er helt fantastisk, sa Dobloug.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Må finne ny mann om jeg skal ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer