Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Nå selger de drømmeleiligheten

Det forelskede paret trodde de hadde funnet boligen de skulle flytte sammen i, men nå angrer de.

LETER FORTSATT: For noen uker siden ble det kjent at Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom hadde kjøpt leilighet sammen. Nå vil de selge leiligheten, og ser etter et annet sted hvor de kan bli samboere. Det bør ligge sentrumsnært og ha god plass. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LETER FORTSATT: For noen uker siden ble det kjent at Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom hadde kjøpt leilighet sammen. Nå vil de selge leiligheten, og ser etter et annet sted hvor de kan bli samboere. Det bør ligge sentrumsnært og ha god plass. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For noen uker siden kunne Se og Hør avsløre at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) skal bli samboere. De falt pladask for en luksuriøs og moderne leilighet på hele 180 kvadratmeter på Oslos beste vestkant, nærmere bestemt på Vinderen. Prisen for herligheten er 17 millioner kroner.

Boligen er en del av et eksklusivt sameie bestående av fire leiligheter. Prosjektet skal stå ferdig bygget på slutten av året. I den romslige leiligheten er det tre soverom og to bad, og de så frem til endelig å bo under samme tak.

- Vi er begge travle i hverdagen. Vi reiser mye på jobb, da blir det deilig å ha et sted å kunne puste ut sammen mellom slagene, sa Kirsebom til Se og Hør da nyheten ble kjent.

AVSLØRING: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom avslører fremtidsplaner om samboerskap til Se og Hør. Vis mer

Lys og moderne

Den arkitekttegnede boligen de sikret seg, går over to plan. Den kan lokke med solrike terrasser, usjenert hage, samt underjordisk parkering.

I andre etasje er det stort master-soverom, med bad og «walk-in-closet». Leilighetens «hjerte» er en elegant og lys stue, med åpen kjøkkenløsning og peis. Store vinduer gir rommet et lyst og moderne preg.

SELGER LEILIGHETEN: Se og Hør avslører i tirsdagens utgave at Petter og Vendela selger drømmeleiligheten. Foto: Faksimile Se og Hør
SELGER LEILIGHETEN: Se og Hør avslører i tirsdagens utgave at Petter og Vendela selger drømmeleiligheten. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Skjær i sjøen

Nå kan Se og Hør avsløre at det er skjær i sjøen. Kort tid etter at paret skrev under kontrakten på boligdrømmen, fant de ut at det var noe som ikke stemte.

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten, sier Vendela til Se og Hør.

Paret fant raskt ut etter boligkjøpet at de gjerne vil kjenne mer på storbypulsen. Da passer det dårlig å flytte ut av sentrum.

- I den situasjonen vi er i nå, så elsker vi å bruke byen, kafeer og restauranter. Så da ser vi dessverre at kjøpet på Vinderen ble litt usentralt for oss. Så nå forsøker vi å selge leiligheten, og det tror vi skal gå helt fint. Den blir virkelig flott, sier Petter til Se og Hør.

Møte hos megleren

I programmet «Vendela + Petter», som sendes på TV 2 Livsstil 7. mai, forteller Vendela at det blir feil å flytte fra byen for henne og Petter.

- Jeg vet ikke hva vi tenkte, men jeg var så giret på at vi skulle flytte sammen, sier hun. I programmet blir vi med det forelskede paret på vei til eiendomsmegleren for å komme seg ut av det impulsive huskjøpet.

Heldigvis ser det ut til å ordne seg. Ettersom leiligheten de kjøpte ligger i et svært populært område, er det nok av interessenter, men Vendela og Petter må selv stå for risikoen ved salget.

Nå håper paret på at det ordner seg relativt raskt. De får ikke kjøpt noe annet før leiligheten i Heggelibakken på Vinderen er solgt. Nå ser de på andre muligheter i Frogner-området på Oslos vestkant.

SPYDIGHET: Vendela Kirsebom følte seg latterliggjort av en kvinnelig konferansier på en kjendisfest i regi av Se og Hør. Video: TV 2 Vis mer

Gleder seg

Historien om kjendisparet startet da de begge var med i «Farmen kjendis». På den tiden var han en landskjent partyløve, og de færreste trodde at forholdet til supermodellen kunne vare. Mange mente at kjærestene levde i en medieskapt virkelighet, og at de varme følelsene mellom dem ikke var ekte.

Paret har i ettertid gjort alle spådommer til skamme, og de gleder seg til å flytte sammen etter en periode der de har hatt hver sin leilighet.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Ekte kjærlighet

- «Er dere to sammen på ekte», er det stadig noen som spør. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi hadde latet som om vi var kjærester i så lang tid. Kanskje folk endelig skjønner alvoret nå som vi snart flytter sammen, har Petter tidligere uttalt til Se og Hør.

I lange perioder har Vendela bodd hos Petter, men å flytte frem og tilbake mellom to boliger frister ikke lenger.

- Det blir deilig med mindre pendling mellom leilighetene. Jeg føler meg hjemme hos Petter, men det blir jo til at man lever litt i en koffert, mener tobarnsmoren.

Fortsatt er interessen for paret enormt, og mange følger med på andre sesong av serien «Vendela + Petter» på TV 2 Livsstil.

LES OGSÅ: Dette bildet fikk fansen til å se rødt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer