PENT PAR: I desember i fjor avslørte Se og Hør at Stian Blipp hadde funnet kjærligheten. Nå klarer han ikke å være borte fra sin bedre halvdel.  Foto: FameFlynet Norway
PENT PAR: I desember i fjor avslørte Se og Hør at Stian Blipp hadde funnet kjærligheten. Nå klarer han ikke å være borte fra sin bedre halvdel. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Nå savner jeg hun som ler av all dumskapen min

«Idol»-programleder Stian Blipp innrømmer at han har blitt en myk mann etter at han ble sammen med vakre Jamina.

SEOGHØR.NO: I desember i fjor avslørte Se og Hør at TV 2-sjarmøren og «Idol»-programleder Stian Blipp (24) hadde funnet lykken med Jamina Iversen (26).

Nylig kjøpte paret en leilighet i et attraktiv område like ved Slottsparken i Oslo, og Stian skal angivelig ha betalt 6,7 millioner kroner.

For tiden er kjæresten Jamina på jentetur til Jamaica, uten sin kjære. Stian innrømmer overfor fansen sin på bildedelingstjenesten Instagram at savnet er stort. Noe han ikke la skjul på da han la ut et bilde av hånden til Jamina oppå hans egen.

Under bildet skrev han:

«Jeg er en sann mester på å underholde meg selv, men nå savner jeg hun som ler av all dumskapen min, tidvis himler med øynene og ikke minst holder meg godt plantet». Bak teksten la han til hashtags som #kjærleik, #mjukamann og #klissemann.

I kommentarfeltet skrev kjæresten:

«Savner deg. Kommer snart hjem en småbrun forelska dame til deg».

LES OGSÅ: Blipp blir samboer med kjæresten