Tone Damli:

Nå røper hun babyens kjønn

- Jeg skal bli storesøster til en gutt, sier lille Billie.

AVSLØRING: Tone Damli røper nå at hun skal bli mamma til en liten gutt. Det synes storesøster Billie er stor stas. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
AVSLØRING: Tone Damli røper nå at hun skal bli mamma til en liten gutt. Det synes storesøster Billie er stor stas. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kunne artist Tone Damli (32) avsløre at hun venter sitt andre barn sammen med samboeren Markus Foss (38). Det gjorde paret i en video på Instagram, der de fortalte den store nyheten til dattera Billie (6).

FØLSOM LÅT: Tone Damli har gitt ut låta «If I Can't Have You», der hun synger om kjærlighetssorg. Vis mer

- Det lå i kortene at dette skulle skje, men samtidig kan man ikke ta slikt for gitt. Vi er overlykkelige og gleder oss enormt. En glede i denne rare tiden, sa hun til Se og Hør den gang.

Kort tid etterpå takket 32-åringen for alle gratulasjonene i enda et innlegg på Instagram, der hun også fortalte om hvordan svangerskapet hadde vært hittil. Hun mente formen var god, men innrømmet at hun hadde litt kort lunte.

Avslører kjønnet

Siden den gang har hun delt flittig om svangerskapets opp- og nedturer med følgerne sine på Instagram. Om at bukser ikke passer, om at kroppen forandrer seg og om hvordan sexlysten har blitt påvirket, blant annet.

Mandag kveld bestemte sangeren seg nok en gang for å dele en oppdatering, og denne er det trolig mange som har ventet på. På Instagram kunne hun nemlig dele at det er en liten gutt hun og Foss venter i løpet av året.

Damli brukte nok en gang dattera Billie for å få fram budskapet. I en video forteller seksåringen at hun skal bli storesøster til en gutt, og at hun gleder seg stort til det. Samtidig forteller hun at mora begynner å få stor mage.

FAMILIEFORØKELSE: Nå skal Billie bli storesøster, og det til en liten gutt. Her er hun og Markus Foss fotografert under MGP tidligere i år, da de hadde møtt opp for å heie på henne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FAMILIEFORØKELSE: Nå skal Billie bli storesøster, og det til en liten gutt. Her er hun og Markus Foss fotografert under MGP tidligere i år, da de hadde møtt opp for å heie på henne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Se og Hør har foreløpig ikke lyktes med å komme i kontakt med Tone Damli.

I kommentarfeltet renner det inn gratulasjoner, og det er mange som har latt seg sjarmere av den søte kunngjøringen. Flere kommer også med navneforslag til den lille gutten. En foreslår blant annet at han kan hete Willy, som matcher datteras navn. Det ler artisten bare av.

32-åringen har imidlertid fortsatt til gode å avsløre når hun har termin. Forrige gang hun var gravid holdt hun også kortene tett til brystet lenge, selv om hun jobbet som «Idol»-dommer fram til hun var høygravid.

Plagene svangerskapet har medført har hun derimot delt åpent om. Da hun gjestet podkasten «Åpen Journal» nylig, som for øvrig ledes av programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31), snakket hun blant annet om brystene sine.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Merkelig plage

Hun sliter nemlig med økt kroppsvarme, der brystene hennes er særlig utsatt.

- Jeg har altså så knallvarme bryster nå, det er så voldsomt. Jeg sier til Markus: «Legg hånda di her», og han bare: «oi», sa Damli, som la til at hun er ganske varm til vanlig også.

Varme bryster er ikke et fremmed fenomen for gravide kvinner. Ifølge NHI er økt kroppstemperatur en av endringene kvinnekroppen går gjennom under en graviditet.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

Økt kroppstemperatur kan dessuten være et tidlig tegn på at man er gravid, ifølge NHI. Det har en hormonell forklaring, og temperaturen stiger med 0,2 til 0,5 grader ved eggløsning - og holder seg høyere enn vanlig gjennom hele graviditeten.

Ømme, vonde eller hovne bryster er heller ikke uvanlig i et svangerskap. Dette er også et tidlig graviditetstegn, og noe gravide kan oppleve allerede én til to uker etter at barnet er unnfanget, ifølge NHI.

Damli har også, som nevnt, vært åpen om at hun har hatt kortere lunte i det siste. Nylig fortalte hun at hun «river seg i håret og til tider knapt kjenner seg selv igjen». Hun har tvilsomt kommet med sin siste uttalelse om svangerskapet, og fansen følger derfor nøye med.

LES OGSÅ: Ny milepæl for Archie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer