Sjekk reaksjonen når Kristin og Dennis får vite kjønnet på babyen som er på vei. Video: Viafree Vis mer

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Nå røper de kjønnet på babyen

Avslører hemmeligheten på nett-TV.

Publisert

Toppblogger Kristin Gjelsvik (32) og forloveden Dennis Poppe (27) skal bli foreldre til våren. Det skrev KK i forrige uke.

Kristin har termin i april, så det er ikke mange måneder igjen til den lille babyen melder sin ankomst. Og paret har med andre ord klart å holde på hemmeligheten ganske så lenge.

- Det blir en artig utfordring. Vi starter med blanke ark, og her er det vi som skal fargelegge, sa Kristin til KK.

Samme dag som intervjuet ble offentliggjort møtte Se og Hør duoen på rød løper, der de fortalte hvor mye de gledet seg. De ønsket imidlertid ikke å avsløre kjønnet på det kommende barnet overfor pressen - og det med god grunn.

Kjønn avslørt på skjermen

Paret har nemlig laget serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» for Viafree, der de filmer svangerskapets utvikling. En av postene er å dra på ultralyd, der barnets kjønn blir avslørt.

I forkant har Dennis uttalt at han aller helst ønsker seg en liten gutt, mens Kristin har holdt en knapp på at det er en liten jente hun bærer frem i magen.

Det skulle imidlertid vise seg at det var Dennis som jublet høyest. Paret venter nemlig en liten gutt til våren.

- Gud, jeg ble ti kilo lettere, jeg, sier den blivende faren under ultralyden etter at kjønnet er avslørt, og fortsetter:

- Det er ikke sånn at jeg ikke har lyst på en jente, det er win win. Men jeg er en veldig bekymringsfull person, og jeg kan tenke meg at jeg om 18 år kommer til å ha mange bekymringsfulle netter om det blir en jente, flirer han.

GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at Kristin Gjelsvik viste frem magen for første gang. Her holder Dennis stolt på den. Foto: Julie Solberg/Se og Hør
GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at Kristin Gjelsvik viste frem magen for første gang. Her holder Dennis stolt på den. Foto: Julie Solberg/Se og Hør Vis mer

De vitser litt seg imellom, men kommer selvsagt frem til at de begge gleder seg til å bli foreldre til den lille gutten.

Forskjellige roller

Kristin er syv måneder på vei, og har sagt at det blir stas å få sitt første barn - selv om hun tidligere har omtalt seg selv som frivillig barnløs. Dennis har for øvrig også vært klar på hva slags forelder han kommer til å bli.

- Jeg skal bli den gode. Så blir Kristin «bad-cop», den strenge bergenseren, også blir jeg «good-cop», sa han lattermildt til Se og Hør under Vixen-utdelingen forrige uke.

Kristin oppdaget graviditeten da hun ikke fikk mensen som planlagt, noe som førte til at hun tok en graviditetstest.

- Da tenkte jeg at «nå er det kanskje på tide å ta en test, men den kan jo ikke være positiv, for vi skal jo ikke ha barn». Men så var den positiv, da.

Klipp fra «Det beste vorspielet»: Paradise-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gifter seg i Las Vegas. Vis mer Vis mer

Den populære bloggeren er enig i at hun antakelig blir den strenge av de to.

- Jeg blir nok den strenge, men med mye kjærlighet, selvfølgelig. Det har aldri vært manko på kjærlighet i våre hjem, og det blir viktig for oss at dette barnet alltid skal vite at det er elsket, sa hun.

Svangerskapet har gått helt knirkefritt, og paret er overrasket over hvor lenge de har klart å holde graviditeten skjult.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man får lande litt, og får tid til å snakke om det, sa Kristin til Se og Hør.

LES OGSÅ: Brudd for fjerde gang på fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer