Nå returnerer «Baby» til dansegulvet

Men det berømte «løftet» kommer vi neppe til å få se igjen...

RETURNERER TIL DANSEGULVET: Jennifer Grey skal være med i det amerikanske danseprogrammet «Dancing With The Stars». Foto: All Over Press
RETURNERER TIL DANSEGULVET: Jennifer Grey skal være med i det amerikanske danseprogrammet «Dancing With The Stars». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Hun ble superstjerne etter «Dirty Dancing». Deretter tok karrieren slutt for Jennifer Grey (50). Men nå er hun klar for å innta dansegulvet nok en gang i «Dancing With The Stars» - som er amerikas svar på «Skal vi danse».


50-åringen fikk sist vist sist sine dansebevegelser da hun danset mot avdøde Patrick Swayze i hitfilmen fra 1987. Scenene med Johnny Castle og Frances «Baby» Houseman, fikk en hel generasjon med tenåringshjerter til å smelte.

I det berømte «løftet» fra filmen, blir Grey løftet høyt opp i luften av sin dansepartner Patrick, men hun avslører overfor UsMagazine at det neppe kommer til å skje igjen.

Da hun ble spurt om hun følte seg som en favoritt til førsteplassen, svarte hun:

- Seriøst? Nei, ikke i det hele tatt. Vi har alle forskjellige styrker og svakheter. Jeg har en håndfull av begge, sier hun.

Jennifer forklarer at hun takket ja til showet, fordi hun tror det kommer til å bli «kjempegøy».

- Det er en fin måte å utfordre meg selv på. Jeg vil vise 8-åringen min hvordan det er å se mamma redd. Jeg er livredd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Jeg husker jeg var i armene hans