GÅR OPP I VEKT: - Vi får ta et intervju om tre uker. Da blir det nok litt sånn "Jøss, hva her skjedd med deg"? sier Carsten Skjelbreid til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GÅR OPP I VEKT: - Vi får ta et intervju om tre uker. Da blir det nok litt sånn "Jøss, hva her skjedd med deg"? sier Carsten Skjelbreid til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå regner han med å gå opp fem kilo

Men etter det skal "Skal vi danse"-vinneren holde vekten.

Se videointervjuet med "Skal vi danse"-vinneren nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for den store finalen i årets "Skal vi danse". Og det var til slutt TV 2 Sportens egen Carsten Skjelbreid som kunne smykke seg med tittelen "Skal vi danse"-vinner 2009, etter en nervepirrende konkurranse mot Mia Gundersen.

Tidligere har det blitt skrevet at Carsten har gått ned mellom åtte og ti kilo etter at han ble med i det populære TV 2-programmet. Men nå skal han ikke danse mer, i hvert fall ikke på konkurransenivå. Dermed er faren også overhengende for at vektpilen går motsatt vei.

Det innrømmer også Carsten selv.

- Vi får ta et intervju om tre uker. Da blir det nok litt sånn "Jøss, hva her skjedd med deg"? Med så mange timer trening blir det jo umulig ikke å legge på seg, det er jo vanlig. La oss si jeg går opp fem da - så skal jeg prøve å holde det på et nogenlunde nivå, sier han til Seher.no.

Hvordan skal han klare det? Svaret har Skjelbreid selv...

- Jeg får vel jogge mer, spise mindre og trene litt vekter da.

Dansepartneren hans, Elena Bokoreva Wiulsrud, har tro på at Carsten klarer å holde vekten nede.

- Ja, jeg tror han klarer det. Han må bare jobbe masse, mener hun.

Dersom "Skal vi danse"-vinneren ikke klarer det, da har han en plan b, avslører han.

- Jeg får ringe Elena og Lars (Wiulsrud, jorn. anm.) hvis jeg sliter litt. Da får jeg jo massevis av egenprogrammer, smiler han til Seher.no.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en fordel å være mann

Se videointervju med Skal vi danse-vinneren her:[obj:media:8190]