SLANKERE: - Jeg har gått ned cirka fem kilo. Da sa Nadya "Nå holder det, Svein. Nå er det greit, nå klarer jeg å holde rundt deg", sier Svein Østvik til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SLANKERE: - Jeg har gått ned cirka fem kilo. Da sa Nadya "Nå holder det, Svein. Nå er det greit, nå klarer jeg å holde rundt deg", sier Svein Østvik til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå raser han ned i vekt

"Skal vi danse"-stjernen ble ikke engang gjenkjent av sin egen mamma.

Se videointervjuet med Svein Østvik og moren Lily nederst i saken!

SEHER.NO: "Charterfeber"-stjernen Svein Østvik (47) imponerte både publikum og dommere under sesongpremieren av "Skal vi danse" lørdag kveld, og ble belønnet med 27 poeng av dommerne. Selv var han meget fornøyd med egne prestasjoner.

- I would say, I was rather drunk at the time. Neida, jeg er veldig fornøyd altså. For det første fordi vi misset sånn på et løft, og da holdt jeg på å miste Nadya rett i gulvet. Men jeg klarte å komme inn igjen i det da, og levere sånn ok - det var ikke noe farlig! Det var gøy å føre verdens nydeligste dame rundt på gulvet, sier han til Seher.no.

Det var Anita Valen de Vries som måtte bite i det sure eplet, og forlate konkurransen allerede nå. Svein og dansepartneren Nadya Khamitskaya derimot, er med også neste lørdag.

Under lanseringen av årets "Skal vi danse"-deltagere i august, avslørte Chartefeber-stjernen at han i løpet av bare to dager hadde mistet nesten 30 gram i hver pupp. Nå har han mistet mye, mye mer.

- Hvis jeg hadde mistet like mye som de to dagene der, da skulle jeg egentlig stilt på parketten der som en 18 grams Svein!

- Men du har gått ned litt, ikke sant?

- Ja, jeg har gått ned cirka fem kilo. Da sa Nadya "Nå holder det, Svein. Nå er det greit, nå klarer jeg å holde rundt deg", gliser han.

Svein Østviks mor, Lilly (84) satt ringside i studioet i Nydalen da sønnen svingte seg på parketten. Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun synes Svein har forandret seg de siste ukene.

- Jeg møtte ham ute i gangen, og da kjente jeg ham jo ikke igjen! Han sa "Hei mamma", mens jeg etterpå tenkte at "Herregud, det er jo Svein". Jeg kjente ham jo ikke igjen! forteller hun.

- Hva synes du om at han har gått ned fem kilo?

- Svein har alltid trent mye. Han vil gjerne holde seg litt i form. Men ja, jeg tror nok har har gått ned litt. Nå er han fin, han bør jo ikke gå ned så mye mer, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg spydde nesten på kjolen 
 
Se videointervjuet med Svein Østvik og moren Lily her:

[obj:media:8033]