Nå rakner Oprah-myten

- Ingen i familien tror på noen av hennes historier.

MYTEN RAKNER?: Forfatter Kitty Kelly hevder at hennes nye biografi om Oprah Winfrey vil sjokkere tv-stjernens fans.  Foto: All Over Press
MYTEN RAKNER?: Forfatter Kitty Kelly hevder at hennes nye biografi om Oprah Winfrey vil sjokkere tv-stjernens fans. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Talkshowdronningen Oprah Winfrey (56) har lenge vært en av Hollywoods største superstjerner og er idolisert av en hel verden.

I den nye, uautoriserte biografien «Oprah: A Biography», som ble lansert tirsdag, hevder imidlertid forfatter Kitty Kelley at tv-personligheten egentlig er en helt annen, enn slik hun fremstår på skjermen, skriver Star magazine.
 
I tillegg til påstanden om at Winfrey hadde et forhold til den tidligere Entertainment Tonight-programlederen John Tesh på 70-tallet, hevder Kelley at boken kommer med flere «avsløringer», som vil sjokkere Winfreys fans. 
 
- Det er så mange hemmeligheter i hennes liv. Hemmeligheter om hennes forhold, hemmeligheter innad i hennes familie. Du tror at hun er en varm person, men hun er egentlig ganske kald. Hun gir alt til kameraet, sa forfatteren da hun deltok på NBCs «Today Show» mandag.

Talkshowdronningen har lenge vært en av de mest omtalte tv-personlighetene i filmbyen, og har stadig en intens rykteflom gående rundt sin person.

Et av de heteste ryktene de siste årene har vært at Winfrey egentlig er homofil og har vært det i en årrekke. At talkshowdronningens forlovede siden 1992, Stedman Graham (59), flyttet ut i fjor høst, har heller ikke bidratt til å minske disse ryktene.

Kelley går imidlertid mye lenger når hun omtaler Oprahs seksualitet i sin bok.

Forfatteren mener nemlig at tv-stjernen er «aseksuell» - et menneske uten seksuelle følelser, og at hun har omtalt eksforloveden som «kjedelig».

Boken tar også opp det seksuelle misbruket Oprah har fortalt at hun ble offer for som barn.

Kelley skal ha snakket med Katharine Carr Esters (81), Oprahs kusine, som hevder det hele er oppspinn fra talkshowdronningens side.

- Jeg tror ikke på det. Ingen i familien tror på noen av hennes historier om overgrep, men nå er hun så rik og mektig at alle er redde for å si imot henne, sier Esthers.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forlot Optrah på grunn av hudfargen