Nå planlegger han å fri

- Hun er definitivt "the one"...

GIFTER SEG?: Alex Reid leker med tanken på å fri til Jordan. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG?: Alex Reid leker med tanken på å fri til Jordan. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Alex Reid (34) avslører i et nytt intervju at han er klar til å gifte seg med glamourmodellen Jordan, som egentlig heter Katie Price (31).

Reid stakk nylig av med seieren i "Celebrity Big Brother", der blant andre Basshunter var deltager. Nå sier han at han er gal av forelskelse etter modellen.

- Hun er "the one", hundre prosent. Jeg har nå forstått hvor fantastisk hun er. Hvor generøs og snill hun er, og hvor mye jeg liker henne. Hun er den perfekte kvinne for meg, sier han ifølge Female First.

På spørsmål om han er klar til å gå ned på kne, hinter han til at svaret er ja, men at han vil holde det hemmelig.

- Det er en hemmelighet. Jeg har mange planer, men akkurat nå vil jeg at de skal være et mysterium.

Samtidig ønsker Alex at mediene vil la kjæresten få være i fred, etter alle de forferdelige ryktene og oppslagene som har preget kjendispressen de siste årene.

- Hun er kjæresten min, jeg elsker henne og jeg ønsker ikke at hun skal lide på denne måten. Kanskje jeg kan hjelpe til med å forandre dette nå. Jeg håper jeg kan. Det er grunnen til at jeg ble med på Big Brother. Jeg ønsket at folk skulle stoppe hetsen fordi hun er sammen med meg.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvor er Pete?!