Kerry Katona:

- Nå passer jeg inn i buksene til datteren min

90-talls stjernen jubler over sitt nye og lettere liv.

DRASTISK NEDGANG: Kerry Katona har gått ned flere kilo, og viser gladelig frem sin nye kropp i sosiale medier. Nedgangen kommer av hard trening og flere store operasjoner. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
DRASTISK NEDGANG: Kerry Katona har gått ned flere kilo, og viser gladelig frem sin nye kropp i sosiale medier. Nedgangen kommer av hard trening og flere store operasjoner. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De siste årene er det ikke til å legge skjul på at popstjernen Kerry Katona (36) har gått opp i vekt, men nå har hun gjort en oppsiktsvekkende helomvending.

I fjor gjennomgikk nemlig «Atomic Kitten»-sangerinnen en mageoperasjon og en fettsugning. Og Kerry stopper ikke der.

Kiloene forsvinner fortsatt av stjernen, som nå stolt avslører at hun passer i sin 14 år gamle datter Lilys bukser.

Under et bilde på sin Instagram-profil skriver hun «Et par bukser som var Lilys da hun var 13!! Og de passet, hva f**n!!», skriver stjernen til følgerene sine.

Kerry har i overkant av 15 000 følgere på det sosiale mediet, og er svært aktiv. På bare to uker har hun lagt ut 68 bilder, selv om hun har hatt kontoen lenge.

Det er derfor ingen tvil om at hun gjerne vil vise frem sitt nye jeg.

Den britiske popsangeren har gjennom hele sin musikalske karrière, som startet på slutten av 1990-tallet, vært et yndet objekt for pressen.

Med tre ekteskap, musikalsk kometkarriere i Atomic Kitten, realitydeltakelser og trøbbel med loven, har hun utvilsomt klart å bli en av Storbritannias største skandalestjerner.

DRASTISK: Dette bildet ble tatt av Kerry i juni. På under ett år har stjernen klart å gå ned flere kilo, noe hun gjerne deler med fansen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix 
DRASTISK: Dette bildet ble tatt av Kerry i juni. På under ett år har stjernen klart å gå ned flere kilo, noe hun gjerne deler med fansen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix  Vis mer

Nå får hun imidlertid positiv oppmerksomhet rettet sin vei. Popstjernens vektnedgang sjokkerer nemlig både fansen og Kerry selv, om vi skal tro britiske The Sun.

For en uke siden var stjernen over seg av begeistring for sin slanke figur. «Jeg elsker at jeg kan bruke en kjole i størrelse åtte!», skrev den smilende 36-åringen.

I europeisk standard tilsvarer det en størrelse 36.

Kerry, som rakk å ha fire singler med Atomic Kitten på topplista i Storbritannia før hun forlot bandet, sparer ikke på bildene av sin nye kropp.

Hun har også lagt ut et bilde av seg selv i speilet, der hun står i tettsittende drakt og lårhøye støvletter med snøring.

Loving the fact I'm wearing a size 8 dress xxxx

Et innlegg delt av Kerry Katona (@kerrykatona7)

Ifølge The Sun har hun flere ganger det siste året vært hard mot seg selv. I en rekke meldinger på Twitter har hun bedt folk om å ikke dømme valgene hun har tatt.

«Vil ikke være den feite katta sammen med «the kittens». Gleder meg til å dra tilbake på treningsstudioet», har hun også skrevet.

Tre ekteskap i vasken

Sommeren 2013 måtte den trøblete popstjernen og forloveden George Kay (43) utsette bryllupet på grunn av store økonomiske problemer.

I september 2014 ga de endelig hverandre sine ja i en stjernespekket seremoni på luksushotellet Tortworth Court Four Pillars i Gloucestershire i England. Fembarnsmoren ble ført opp kirkegulvet av sønnen og glamourmodellen Katie Price (38) var brudepike.

EKS-PAR: Kerry Katona har tidligere vært gift med artisten Brian McFadden, som blant annet er kjent fra gruppen Westlife. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Kerry Katona har tidligere vært gift med artisten Brian McFadden, som blant annet er kjent fra gruppen Westlife. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette ble «Atomic Kitten»-stjernens tredje ekteskap. De skilte seg i oktober 2015. Hun har tidligere vært gift med «Westlife»-sangeren Brian McFadden (36), som hun har døtrene Molly (15) og Lilly-Sue (14) med, samt taxisjåføren Mark Croft (45), som hun har datteren Heidi (10) og sønnen Max (8) med.

I tillegg har hun datteren Dylan Jorge (2 1/2) med George.

LES OGSÅ: Ba bryllupsgjestene om penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer