<strong>TILBAKE PÅ SCENEN:</strong> Lena Kristin Ellingsen var sykmeldt i ett år, men er nå tilbake i rollen som geitemor i stykket «Rockeulven» på Nationaltheatret.  Foto: Morten Eik/Se og Hør
TILBAKE PÅ SCENEN: Lena Kristin Ellingsen var sykmeldt i ett år, men er nå tilbake i rollen som geitemor i stykket «Rockeulven» på Nationaltheatret. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

- Nå passer det best å ikke ha barn

Lena Kristin Ellingsen kjenner på ønsket om å få barn, men har ingen planer foreløpig. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se Lena Kristin Ellingsen utdrag fra Mom is home nederst i saken!

SEHER.NO: Lena Kristin Ellingsen (31) ble for alvor kjent som Karoline i NRK-serien «Himmelblå». Nå er hun aktuell på Nationaltheatret i musikalen «Rockeulven», med premiere 13. oktober. Her spiller hun geitemor med tre små geiteskillinger som hun må beskytte fra den skumle ulven. 31-åringen merker at rollen vekker morsinnstinktet.

- Når man jobber med så flotte barn, kjenner man litt på ønsket om å få barn, sier hun til Seher.no.

Men det er også enkelte ganger da Ellingsen er glad hun ikke har barn. 

- Det kan være slik at når du ikke har barn og hører en unge grine på gata, så tenker du «takk gud for at jeg ikke har noen selv».  Jeg har veldig lyst på barn i fremtiden, men akkurat nå passer det best å ikke ha barn.

Ellingsen er samboer med «Tatt av kvinnen»-stjernen Trond Fausa Aurvåg (38). Hun har tidligere uttalt at hun ønsker å gifte seg med ham, men avkrefter at hun har noen planer om bryllup i nærmeste fremtid. 

- Det har jeg ingen plan om, sier hun. 

Det ligger en travel høst og vinter foran Lena Kristin, med hovedrollen på Nationaltheatret. Hun har nylig vært sykemeldt i ett år, etter at hun ble diagnostisert med post-viral-tretthets-syndrom. Nå nyter hun å være tilbake på scenen.

- Det er helt topp og dette er en drømmerolle. Jeg har studert geiter, tatt sangtimer og samarbeidet med koreograf. Jeg kjenner energi og glede for dette prosjektet. 

«Rockeulven» er en musikal inspirert av klassikeren «Rock n' Roll Wolf» som gikk sin seiersgang på NRK på 1980-tallet under tittelen «Med Grimm og Gru».

Forestillingen er for både voksne og barn. Ellingsen har rollen som geitemoren som skal beskytte barna sine fra den skumle ulven. Ellingsen synger blant annet den berømte klassikeren «Mom is home».

På scenen får hun selskap av en rekke etablerte skuespillere, blant annet Mari Maurstad, Anne Marie Ottersen, Lasse Lindtner, Anne Marit Jacobsen, Pia Tjelta og Finn Schau. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har sunget litt i dusjen   

Se Lena Kristin Ellingsen synge Mom is home her:[obj:media:10192]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer