Nå overtar hun Cheryls jobb

Nicole Scherzinger blir ny «X Factor»-dommer etter at den britiske popstjernen takket nei til retur.

BATTLE OF THE BABES: «Pussycat Doll» Nicole Scherzinger (t.v) overtar britiske Cheryl Coles rolle som dommer i amerikanske «X Factor», etter at den ydmykede briten skal ha takket nei til å få tilbake dommerjobben.  Foto: All Over Press
BATTLE OF THE BABES: «Pussycat Doll» Nicole Scherzinger (t.v) overtar britiske Cheryl Coles rolle som dommer i amerikanske «X Factor», etter at den ydmykede briten skal ha takket nei til å få tilbake dommerjobben. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det ser endelig ut til at den siste akten er blitt skrevet i det amerikanske «X Factor»-dramaet for denne gang.

Mandag ble det nemlig sluppet en offisiell pressemelding som bekrefter at den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) ikke vil returnere som dommer i den amerikanske versjonen av talentkonkurransen.

«Fow, Freemantlemedia North America and Syco TV bekrefter i dag at Nicole Scherzinger vil erstatte Cheryl Cole i dommerpanelet i «X Factor», heter det i meldingen ifølge The Sun.

I helgen skrev Seher.no at Cole angivelig fikk tilbud om å få tilbake dommerjobben, etter at dommerguru Simon Cowell (59) skal ha overtalt produsentene om at det var dumt å ha gitt henne sparken. Det er dette tilbudet Cole nå sannsynligvis har takket nei til.

Ifølge TMZ var produsentene mest opptatt av å tape minst mulig penger, og ville derfor heller ha Cole tilbake i panelet - fremfor å måtte utbetale den enorme dommerlønnen til ingen nytte.

Men denne planen har nå altså falt i grus, noe som betyr at tidligere Pussycat Dolls-frontfigur Scherzinger (32) blir dommer og Steve Jones blir eneste programvert. Samtidig må Fox, ifølge insidere til The Sun, betale forsmådde Cole dommerhonoraret på drøye ti millioner kroner.

Millionbeløpet er i det minste et kostbart plaster på såret for vakre Cole, som heller ikke får returnere som dommer i den kommende sesongen av britiske «X Factor» - sannsynligvis fordi hun blant annet skal ha forlangt at honoraret hennes i Storbritannia skulle bli fordoblet...

Cole skal opprinnelig ha fått sparken fra amerikanske «X Factor» på grunn av manglende kjemi med meddommer Paula Abdul, samtidig som produsentene fryktet at seerne i USA ville ha trøbbel med å forstå Coles Newcastle-dialekt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt på den røde løperen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer