Nå overtar hun Cheryls jobb

Nicole Scherzinger blir ny «X Factor»-dommer etter at den britiske popstjernen takket nei til retur.

BATTLE OF THE BABES: «Pussycat Doll» Nicole Scherzinger (t.v) overtar britiske Cheryl Coles rolle som dommer i amerikanske «X Factor», etter at den ydmykede briten skal ha takket nei til å få tilbake dommerjobben.  Foto: All Over Press
BATTLE OF THE BABES: «Pussycat Doll» Nicole Scherzinger (t.v) overtar britiske Cheryl Coles rolle som dommer i amerikanske «X Factor», etter at den ydmykede briten skal ha takket nei til å få tilbake dommerjobben. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det ser endelig ut til at den siste akten er blitt skrevet i det amerikanske «X Factor»-dramaet for denne gang.

Mandag ble det nemlig sluppet en offisiell pressemelding som bekrefter at den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) ikke vil returnere som dommer i den amerikanske versjonen av talentkonkurransen.

«Fow, Freemantlemedia North America and Syco TV bekrefter i dag at Nicole Scherzinger vil erstatte Cheryl Cole i dommerpanelet i «X Factor», heter det i meldingen ifølge The Sun.

I helgen skrev Seher.no at Cole angivelig fikk tilbud om å få tilbake dommerjobben, etter at dommerguru Simon Cowell (59) skal ha overtalt produsentene om at det var dumt å ha gitt henne sparken. Det er dette tilbudet Cole nå sannsynligvis har takket nei til.

Ifølge TMZ var produsentene mest opptatt av å tape minst mulig penger, og ville derfor heller ha Cole tilbake i panelet - fremfor å måtte utbetale den enorme dommerlønnen til ingen nytte.

Men denne planen har nå altså falt i grus, noe som betyr at tidligere Pussycat Dolls-frontfigur Scherzinger (32) blir dommer og Steve Jones blir eneste programvert. Samtidig må Fox, ifølge insidere til The Sun, betale forsmådde Cole dommerhonoraret på drøye ti millioner kroner.

Millionbeløpet er i det minste et kostbart plaster på såret for vakre Cole, som heller ikke får returnere som dommer i den kommende sesongen av britiske «X Factor» - sannsynligvis fordi hun blant annet skal ha forlangt at honoraret hennes i Storbritannia skulle bli fordoblet...

Cole skal opprinnelig ha fått sparken fra amerikanske «X Factor» på grunn av manglende kjemi med meddommer Paula Abdul, samtidig som produsentene fryktet at seerne i USA ville ha trøbbel med å forstå Coles Newcastle-dialekt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt på den røde løperen