- Nå orker jeg rett og slett ikke mer

Stephanie Pratt truer med å forlate "The Hills"...

ORKER IKKE MER: - Jeg vet ikke hvor mye mer jeg tåler av "The Hills"... Det er veldig brutalt, forteller Stephanie Pratt (til høyre). Snart kan både hun og Lo Bosworth (t.v) og Audrina Patridge (i midten) forsvinne fra serien. Foto: All Over Press
ORKER IKKE MER: - Jeg vet ikke hvor mye mer jeg tåler av "The Hills"... Det er veldig brutalt, forteller Stephanie Pratt (til høyre). Snart kan både hun og Lo Bosworth (t.v) og Audrina Patridge (i midten) forsvinne fra serien. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lauren Conrad (23) var ikke å se da femte sesongen av realityshowet "The Hills" hadde premiere på MTV tirsdag. Desverre er hun er ikke den eneste nøkkelpersonen som kommer til å forsvinne ut av serien.

- Jeg tror Audrina (Patridge), Lo (Bosworth) og jeg kommer til å forlate showet etter disse ti episodene. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg tåler av "The Hills"... Det er veldig brutalt, forteller Stephanie Pratt til Hollyscoop.com.

Pratt blir sett i en opphetet krangel med Kristin Cavallari - som forøvrig promoteres som "The bitch is back"  i de nye episodene. Men Pratt sier sier at "Laguna Beach"-stjernen ikke er grunnen til at hun vil forlate serien.

- Det er ikke på grunn av Kristin. Meningen var å bli værende og se hva som skjedde etter disse ti episoden. Men nå orker jeg rett og slett ikke mer.
Lauren Pratt, som ble berømt ved å bli bestevenn med hennes brors Spencer Pratt's verste fiende, Lauren Conrad, tror showet blir bedre med det nye tilskuddet Kristin Cavallari.

- Det kommer ikke til å bli kjedelig, som alle de andre showene var, hvor de bare fokuserte på jobb. Det blir nye personer, nye karakterer, som gir nye historier. Det kommer til å bli et helt annet show.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Kan hun redde "The Hills"?