MYKERE MAMMA: - Før Stephen ble en del av familien vår var jeg superstreng, fordi jeg hadde ansvaret alene - og måtte være både mamma og pappa. Nå har jeg blitt mye mykere, innrømmer tobarnsmammaen Melanie Brown. Foto: All Over Press
MYKERE MAMMA: - Før Stephen ble en del av familien vår var jeg superstreng, fordi jeg hadde ansvaret alene - og måtte være både mamma og pappa. Nå har jeg blitt mye mykere, innrømmer tobarnsmammaen Melanie Brown. Foto: All Over PressVis mer

Nå ønsker de seg tvillinger

- Barn er alt man kan ønske seg, sier Mel B.

SEHER.NO: Den tidligere "Spice Girls"-stjernen Melanie Brown (35) ønsker seg tvillinger med mannen Stephen Belafonte . Og ikke nok med det: Kanskje vil hun ha det allerede i år.

- Vi ønsker oss definitivt barn en eller annen gang i 2010 eller i starten av 2011. Stephen har tvillinger i sin familie og ville elsket å få tvillinger selv. Selv synes jeg det er noe fint over å få to babyer, de er jo der for hverandre hele livet, sier hun til Hello! magazine.

Fra før av har Mel B to døtre, Phoenix Chi (10) og Angel Iris (2) fra tidligere forhold. Men selv om sangstjernen ønsker seg tvillinger, sier hun ikke nei dersom hun bare skulle få én.

- Tvillinger er ideelt. Men bare en frisk baby vil også være mer enn godt nok. Det er alt man kan ønske seg, forteller 35-åringen, som alene tok hånd omPhoenix og Angel før hun giftet seg med Stephen i 2007.

Til Hello! magazine legger hun ikke skjul på at det er deilig endelig å få hjelp med omsorgen for de to barna hun allerede har.

- Før Stephen ble en del av familien vår var jeg superstreng, fordi jeg hadde ansvaret alene - og måtte være både mamma og pappa. Nå har jeg blitt mye mykere, fordi vi kan dele på omsorgen. Det er en fin ting, mener hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Het romantikk med ny flamme