MØTES PÅ FREDAG: "Wedding Crashers"-skuespillernen Vince Vaughn får møte prinsesse Märtha Louise når de fredag besøker "Skavlan".
MØTES PÅ FREDAG: "Wedding Crashers"-skuespillernen Vince Vaughn får møte prinsesse Märtha Louise når de fredag besøker "Skavlan".Vis mer

Nå møtes de hos Skavlan

Märtha Louise og Hollywood-skuespilleren gjester talkshow-kongen.

SEHER.NO: Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (43) gjør for tiden gjør stor suksess i Sverige med programmet "Skavlan", og nylig ble han omtalt av Expressen som "Sveriges største TV-stjerne".

Tidligere i høst har 43-åringen hatt besøk av stjerner som den amerikanske rapperen Jay-Z og den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (38).

Fredag er det ingen ringere enn Hollywood-skuespilleren - og Jennifer Anistons eks-kjæreste - Vince Vaughn (39), som ifølge NRK sammen med prinsesse Märtha Louise (38) skal besøke talkshow-kongen.

Märtha er for tiden aktuell med sin nye bok "Møt din Skytsengel", og i forrige uke avslørte hun at hun var forberedt på at hun kunne bli gjort narr av ettersom hun gir ut selvhjelpsbok.

- Det var forventet for å si det sånn, uttalte hun til Dagbladet.

Vince Vaughn, på sin side, er snart norgesaktuell med sin nye film "Trøbbel i paradis", og ifølge NRK har han også tatt med seg den svenske kollegaen Malin Åkenman, som for tiden gjør det stort som skuespillerinne i Hollywood.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier