FRYKTER FOR SØNNENS HELSE: Robert Downey jr. er bekymret for sin sønn Indio etter at han tidligere denne uken ble lagt inn på en avvenningsklinikk for rusmisbrukere. Foto: All Over
FRYKTER FOR SØNNENS HELSE: Robert Downey jr. er bekymret for sin sønn Indio etter at han tidligere denne uken ble lagt inn på en avvenningsklinikk for rusmisbrukere. Foto: All OverVis mer

Nå må også sønnen på rehab

Robert Downey jr. frykter Indio skal gjøre samme feil som ham selv.

SEOGHØR.NO: «Iron Man»-stjernen Robert Downey jr. (48) har flere ganger vært innlagt på avvenningsklinikker på grunn av sitt misbruk av alkohol og narkotika.

Nå frykter Robert - som blant annet er kjent for sin hovedrolle i de populære «Iron Man»-filmene at hans eldste sønn Indio (20) skal lide samme skjebne.

Denne uken ble nemlig Indio lagt inn på en avvenningsklinikk for første gang, etter at hans mor knep ham med narkotika.

- Han er ikke avhengig. Han tok en pille en dag, sier Robert Downey jrs eks-kone Debbie Falconer til National Enquirer ifølge nettsiden Radaronline.

Foreldrene har valgt en holistisk klinikk istedenfor et tradisjonelt behandlingssenter.

- Han blir behandlet med vitamintilskudd og organisk mat, sier moren.

Hun forlot Robert Downey jr i 1996, etter at skuespilleren ble arrestert for oppbevaring av narkotika, kjøring i ruspåvirket tilstand og for å gå med et skjult våpen.

Downey jr har nå vært rusfri siden 2001 og har giftet seg på nytt med kjæresten Susan Levin. I 2012 fikk de sønnen Exton sammen.

LES OGSÅ: Kast terning på Chanel-kjendisene