- Nå må jeg vel tatovere et minustegn foran

Stian «Staysman» Thorbjørnsen merker store forandringer på kroppen etter at han ble med i «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Stian Thorbjørnsen (33)  - også kjent som «Staysman»  fra gruppen «Staysman & Lazz»- var blant deltagerne som lørdag kunne glede seg over å gå videre i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Artisten Ida Maria ble den første som røk ut av årets konkurranse.

Selv om han hadde lite danseerfaring på forhånd, sier Stian til Seoghør.no at han stortrives på parketten.

- Livet er topp. Jeg går så inn i dette. Nå er jeg danse-Stian hele tiden. Mange trodde jeg skulle tulle dette vekk, men jeg ville gjerne overraske på en litt annen måte enn jeg har gjort tidligere.

NY UTFORDRINGER: Stian danser sammen med Alexandra Kakurina i årets «Skal vi danse». Her er de i aksjon i årets første program. Foto: NTB scanpix
NY UTFORDRINGER: Stian danser sammen med Alexandra Kakurina i årets «Skal vi danse». Her er de i aksjon i årets første program. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den harde treningen har også gitt utslag på Stians kropp.

- Jeg merker det på kroppen at jeg har gått ned noen kilo. Jeg merker når vi har litt opphold mellom treningene at jeg er litt lettere i steget.

Se hele intervjuet med Staysman øverst i videoen øverst i artikkelen!

- Har alltid veid 20 kilo ekstra

Stian har tidligere også gjort seg bemerket i realityseriene Paradise Hotel og Robinsonekspedisjonen.

I forbindelse med at «Staysman & Lazz» skulle fremføre låten «20 kilo ekstra» på et musikkshow på Rådhusplassen i Oslo i 2014, tatoverte han sangtittelen på sin egen mage.

- Jeg mener at personlighet og selvtillit er mye viktigere enn hva du veier. Selv har jeg alltid veid 20 kilo ekstra, men det gjør meg ikke noe. Jeg trives med den jeg er, sa Stian dengang til Seoghør.no.

Vurderer å endre tatoveringen

Nå er kiloene i ferd med å forsvinne i så raskt tempo, at han ikke ser bort fra at han må endre på tatoveringen.

- Blir det ny tatovering «20 kilo lettere»?

- Nei, vi setter bare et minustegn foran. Det går bra, sier han og ler.

REALITYVETERAN: I tillegg til å gjøre suksess som artist, har Stian vært med i realityseriene «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen». Her er han sammen med Paradise-kollega Iselin Michelsen.
REALITYVETERAN: I tillegg til å gjøre suksess som artist, har Stian vært med i realityseriene «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen». Her er han sammen med Paradise-kollega Iselin Michelsen. Vis mer

LES OGSÅ: - Det tok ikke lang tid før de 20 kiloene var tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer