- Nå må jeg komme edru på jobb

Nils Vogt skryter av sin nye arbeidsgiver.

NYE FJES: Steinar Johansen og Nils Vogt skal spille sønn og far i den populære serien. Marita Traaen går løs på sin andre sesong i rollen som Runa. Foto: Thomas Horni / Seher.no
NYE FJES: Steinar Johansen og Nils Vogt skal spille sønn og far i den populære serien. Marita Traaen går løs på sin andre sesong i rollen som Runa. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under torsdagens vårlansering for TV 2, fikk pressen en liten forsmak på den kommende sesongen av «Hotel Cæsar». Og det ser ut til å bli intriger, dramatikk og kjærlighetsproblemer.

Skuespilleren Nils Vogt vil for første gang sjekke inn på hotellet, der han skal spille rollen som Arnfinn Lycke. Etter uker med innspillinger skryter han nå av arbeidsgiveren sin.

- Det er veldig hyggelig å jobbe med så mange unge mennesker. Og imponerende å se hvor raskt og profesjonellt det jobbes i «Hotel Cæsar». Her må jeg komme edru på jobb hver dag, og det visste jeg ikke på forhånd, sier Vogt lattermildt til Seher.no.

Vogt kommer sammen med skuespilleren Steinar Johansen inn i serien, og de to skal spille far og sønn.

- Jeg spiller en finansmann som blir kastet inn i intrigene. Det blir en spennende sesong, lover Vogt.

Skuespilleren fortalte tidligere til Seher.no at han håpet folk ville akseptere ham som noe annet enn rollen som «Karl», som de aller fleste forbinder ham med.

- Jeg gleder meg veldig til å spille noe annet enn «Karl». Og jeg har fått en veldig interessant rolle, så jeg gleder meg over det og håper at folk aksepterer meg som noe annet, sa han.

Johansen er et relativt ukjent fjes i TV-sammenheng, og setter pris på at han har fått sjansen i den populære serien.

- For meg har det vært fantastisk å komme med i «Hotel Cæsar», og jeg gleder meg virkelig til månedene som kommer, forteller Johansen til Seher.no.


Marita Traaen har gjennomført sin første sesong i rollen som Runa, og vil bli å se på TV-skjermen også i den kommende sesongen. Hun stortrives i såpeserien.

- Det er uten tvil en drøm å få gjøre det morsomste man vet hver dag. Det er rett og slett veldig gøy, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håper folk aksepterer meg som noe annet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer