Nå må hun ta konsekvensene av terrorskoa

- Hun har smerter på grunn av de deformerte føttene...

ELSKER SKOSHOPPING: Victoria Beckham får aldri nok sko. Her er hun på shopping i Paris. Årevis med stiletthæler har gjort at fotballfruen Victoria Beckham i dag er i store smerter. Foto: Stella Pictures
ELSKER SKOSHOPPING: Victoria Beckham får aldri nok sko. Her er hun på shopping i Paris. Årevis med stiletthæler har gjort at fotballfruen Victoria Beckham i dag er i store smerter. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skyhøye hæler har på mange måter blitt moteikonet Victoria Beckhams (35) varemerke, og stjernen er ofte å se i rådyre Christian Louboutin-sko til 5000 kroner og oppover.

Stadig ser man fotballfruen ute i Los Angeles med et par nye designhæler på sine smale føtter, og jo høyere jo bedre ser ut til å være Poshs motto.

Men årevis med terrorsko har gitt konsekvenser, og nå frykter Victoria at hun må operere bort hallux valgus-kulen ved stortærne.Tilstanden opptrer som regel hos middelaldrende og er mest vanlig hos kvinner, hvor bruk av sko med høye hæler og smal såle foran på skoen trykker tærne sammen.

Ifølge Daily Mail skal Victoria ha store smerter, men ettersom stilen betyr alt for henne, nekter hun å operere med det første. Ifølge kilder nær stjernen er hun allerede godt i gang med å legge is på beina og gjøre øvelser i desperasjon for å forsøke å unngå å gjennomgå operasjonen som legen anbefaler henne.

- Hjemme hos Beckham handler alt om føtter for tiden: David tar smertestillende sprøyter for skaden i foten sin, mens Victoria er i smerte på grunn av sine deformerte føtter, forteller kilden.

Men trebarnsmoren nekter, så lenge det lar seg gjøre, å gå over til flate sko.

- "Jeg hater flate ballerina-sko", sier hun. "Jeg kan ikke gå i dem. Men mindre de er på en ballettdanser som danser ballett, så forstår jeg det ikke. Jeg elsker hæler", skal 35-åringen ha uttalt.

Dersom hun mot formodning bestemmer seg for å gjennomgå operasjonen, vil hun ifølge den britiske avisen se seg nødt til å gå i nettopp flate sko i omlag to måneder.

- Hun er bekymret for operasjonen, for hun frykter at hun ikke vil kunne gå i hæler og er redd det vil ødelegge stilen hennes, sier en venn nær fotballfruen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!  

LES OGSÅ: - Hun er en dårlig rollemodell
SKO UTEN HÆL: I fjor dukket Victoria opp på en parfymelaseing iført disse støvlettene uten hæl, som kostet omlag 33 000 kroner. Foto: Stella Pictures
ALLTID HØYT: Victoria Beckham lar ikke terror-skoene være hjemme hverken når hun bedriver barnepass eller shopping. Foto: All Over Press
ELSKER SKOSHOPPING: Victoria Beckham får aldri nok sko. Her er hun på shopping i Paris. Årevis med stiletthæler har gjort at fotballfruen Victoria Beckham i dag er i store smerter. Foto: Stella Pictures
NAGLER: Her er Posh på vei til middag med David iført et par naglepumps av Christian Louboutin. Foto: Stella Pictures
MERKEVARE: Fotballfruens ekstreme sko har på mange måter blitt hennes merkevare. Foto: UPI
UPASSENDE? Selv på fotballbanen dukker 35-åringen opp i stiletthæler... Foto: All Over Press
BLIR DET OPERASJON: Snart må kanskje disse føttende på operasjonsbordet. Foto: Stella Pictures
SKOTERROR: Kanskje ikke så rart at Victoria Beckhams bein sliter når de blir utsatt for slike sko... Foto: All Over Press