<strong>GØY MED SPRELL:</strong> - Dette er jo litt av greia inne på «Farmen», alle har vel gjort et eller annet «kritikkverdig». Alle har gjort noe sprell, og sprell er gøy! sier Linn Hege Andersen til Seher.no. Foto: TV 2
GØY MED SPRELL: - Dette er jo litt av greia inne på «Farmen», alle har vel gjort et eller annet «kritikkverdig». Alle har gjort noe sprell, og sprell er gøy! sier Linn Hege Andersen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Nå må dere roe dere ned, folkens!

«Farmen»-deltager tar et kraftig oppgjør med de andre.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det nærmer seg finale i TV 2-programmet «Farmen». Sist uke var det Eirik Fønstelien (24) som måtte forlate gården på Tranøya, og mandag ble det klart at det er Linn Hege Andersen (21) som denne uka får oppgaven med å være storbonde.

Det kom overraskende på «Farmen»-deltageren, som med det også er sikret en plass i finaleuka.
 
- Ja, jeg ble overrasket over dette. Etter hva jeg skjønte hadde Eirik og Lillian en avtale om å velge hverandre til storbonde dersom noen av dem røk ut, så jeg regnet vel egentlig med at det var hennes navn som skulle bli lest opp under storbondevalget, forteller Linn Hege til Seher.no.

Denne våren har TV-seerne fått vært vitner til mye drama og intriger i kampen om en bil og en hytte. Sist uke fikk også Eirik Fønstelien kritikk av både Simon Fjeld Mengaaen (21) og Tone Gudrun Fjalestad (31), mens ordene tidligere har sittet løst blant annet mellom Silje Trosten Johnsen (23), Bente Skancke (22) og Karin Jonassen (24).

Denne ukas storbonde ber nå resten av gjengen om å roe seg litt ned.

- Dette er jo litt av greia inne på «Farmen», alle har vel gjort et eller annet «kritikkverdig». Alle har gjort noe sprell, og sprell er gøy! Jeg synes heller at folk nå skal roe seg ned og heller le av det man ser på skjermen. Det er ingen vits å ta seg selv så selvhøytidlig, sier hun til Seher.no.

Forrige gang Linn Hege hadde rollen som storbonde, fortalte hun til Seher.no at hun selv gjorde det hun kunne for ikke å klare ukesoppdraget - og dermed gå glipp av den «mystiske» finalekniven. Dette er ikke tilfelle nå, forsikrer hun.

- Denne gangen er jeg utrolig ivrig på å få denne kniven, spesielt ettersom jeg så at jeg kunne gjøre mye av dette oppdraget selv. Det ville vært stas med en finalekniv, forteller «Farmen»-deltageren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer