LOUIS ARMSTRONG: Raymond Crowe får til det utroligste når han lager skyggespill til Louis Armstrong-sangen "A Wonderful World".
LOUIS ARMSTRONG: Raymond Crowe får til det utroligste når han lager skyggespill til Louis Armstrong-sangen "A Wonderful World".Vis mer

Nå må Armstrong skygge banen

Se "Skyggemannens" utrolige versjon av "A Wonderful World".

SEHER.NO: En eller annen gang i løpet av livet har du kanskje prøvd deg på skyggeteater mot en vegg, ved hjelp av dine hender og en sterk lampe.

Men uansett hvor mye du trener, skal det litt til for å slå australieren Raymond Crowe...

Etter å ha jobbet i seks år som undergrunnsartist har han i løpet av det siste året blitt en verdensstjerne takket være YouTube.

Et skyggespill til tonene av Louis Armstrongs "A Wonderful World" på prisutdelingen Helpmann Awards havnet på det populære videonettstedet - og vips, så var Crowe megakjendis.

- Først prøvde jeg å stoppe klippet, men så innså jeg at jeg var berømt og burde benytte meg av det mens jeg har sjansen. Neste uke kan det være en fyr som blåser opp ballonger med tærne som er det store, sier han til avisa Sydney Morning Herald.

Etter internett-suksessen har Crowe stappfull avtalebok, og fått opptre på blant annet talkshowet til David Letterman, og for britiske dronning Elizabeth.Kan du gjøre det bedre? Se videoen og døm selv:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.