STOR FAMILIE: Kate Gosselin har gjort TV-karriere ved å la kameraene følge dagliglivet hennes. Her er hun sammen med fem av sine åtte barn. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Kate Gosselin har gjort TV-karriere ved å la kameraene følge dagliglivet hennes. Her er hun sammen med fem av sine åtte barn. Foto: All Over Press Vis mer

Nå lever hun på matkuponger

TV-stjernen har fått livet snudd på hodet.

Publisert
SEHER.NO: Kate Gosselin ble sammen med ektemannen Jon og deres åtte barn verdensberømt gjennom TV-serien «Jon & Kate plus 8», som her til lands har blitt sendt på kanalen FEM.

Men etter at ektemannen forlot henne i 2009, har Kate opplevd den ene nedturen etter den andre. Kate fortsatte realitykarrieren i sin egen serie «Kate plus 8», men i september i år fikk hun beskjed om at kanalen TLC ikke ville lage flere episoder.

36-åringen har også prøvet seg i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», men ble eliminert tidlig i 2010-utgaven av konkurransen.

Nå har den arbeidsløse åttebarns-morens økonomiske situasjon ifølge E! Online blitt så alvorlig at hun daglig klipper ut rabattkuponger fra avisene for å få endene til å møtes.

- En uke sparte jeg halvparten av utgiftene mine til matvarer, fordi jeg hadde kupongene med meg. Jeg ble jublende glad, sier hun til nettstedet. 

For å tjene litt ekstra penger, skal Kate også blogge om sin kupongbruk på nettstedet CouponCabin.com

Kate hevder hun ikke ser på sin nye livsstil som noe negativt.

- Jeg ser på det som gratis penger i lomma, sier hun til E! Online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørt da hun kom alene til festen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer