Nå lever hun på matkuponger

TV-stjernen har fått livet snudd på hodet.

STOR FAMILIE: Kate Gosselin har gjort TV-karriere ved å la kameraene følge dagliglivet hennes. Her er hun sammen med fem av sine åtte barn. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Kate Gosselin har gjort TV-karriere ved å la kameraene følge dagliglivet hennes. Her er hun sammen med fem av sine åtte barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Gosselin ble sammen med ektemannen Jon og deres åtte barn verdensberømt gjennom TV-serien «Jon & Kate plus 8», som her til lands har blitt sendt på kanalen FEM.

Men etter at ektemannen forlot henne i 2009, har Kate opplevd den ene nedturen etter den andre. Kate fortsatte realitykarrieren i sin egen serie «Kate plus 8», men i september i år fikk hun beskjed om at kanalen TLC ikke ville lage flere episoder.

36-åringen har også prøvet seg i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», men ble eliminert tidlig i 2010-utgaven av konkurransen.

Nå har den arbeidsløse åttebarns-morens økonomiske situasjon ifølge E! Online blitt så alvorlig at hun daglig klipper ut rabattkuponger fra avisene for å få endene til å møtes.

- En uke sparte jeg halvparten av utgiftene mine til matvarer, fordi jeg hadde kupongene med meg. Jeg ble jublende glad, sier hun til nettstedet. 

For å tjene litt ekstra penger, skal Kate også blogge om sin kupongbruk på nettstedet CouponCabin.com

Kate hevder hun ikke ser på sin nye livsstil som noe negativt.

- Jeg ser på det som gratis penger i lomma, sier hun til E! Online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørt da hun kom alene til festen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer