Jenna Dewan:

Nå letter hun på sløret om skilsmissen

- Jeg føler en viss glede, frihet og spenning over et nytt kapittel i livet, avslører den nysingle skuespilleren.

BRUDD: I april ble det kjent at stjerneparet Channing Tatum og Jenna Dewan gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I april ble det kjent at stjerneparet Channing Tatum og Jenna Dewan gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned kom Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (38) og kona Jenna Dewan (37) med nyheten om at de skal skilles.

Paret har vært gift i ni år, og sammen har de datteren Everly på snart fem år.

Bruddet kom som et sjokk på mange.

Duoen har nemlig ved flere anledninger blitt omtalt som «det perfekte paret», og har til stadighet vært svært offentlige med kjærlighetserklæringer til hverandre.

- Ville utvide livet mitt

I den nyeste utgaven av Harper's Bazaar letter Jenna Dewan på sløret om det ferske bruddet og ønsket om å gjøre et comeback i Hollywood.

- Interessant nok, så er valgene jeg nå tar absolutt ikke relatert til ekteskapet mitt eller separasjonen. Jeg var alltid veldig glad for å være en hustru, forteller hun til bladet, men sier at hun begynte å stille seg selv følgende spørsmål:

- Hvem er du? Hva vil du gi verden? Disse følelsene begynte helt naturlig å blusse opp hos meg, så jeg ønsket å utvide livet mitt og meg selv. Og det var min reise. Ingen annens. Jeg føler en viss glede, frihet og spenning over et nytt kapittel i livet. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å se ut eller hvordan det vil bli. Jeg føler meg åpen, veldig åpen og jeg føler meg full av håp, forklarer hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

Dedikerte foreldre

Jenna og Channing møttes og forelsket seg i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». Tre år senere giftet de seg i Malibu i Los Angeles.

Til tross for at de nå har gått hver til sitt er de fast bestemt på å beholde vennskapet og jobbe tett om oppdragelsen til datteren.

- Vi holder på å vende oss til alt. Vi er i en veldig positiv energi sammen, og prøver å være de beste foreldrene vi kan for Everly. Vi støtter hverandre, forteller Dewan bladet.

Halvannen måned etter bruddet viste også «Magic Mike»-kjekkasen at han fremdeles har mye kjærlighet for eksen.

Saken fortsetter under videoen!

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

På den amerikanske morsdagen, søndag 13. mai, delte han nemlig en videosnutt på sin Instagram-story hvor han blant annet ønsket Jenna en fin dag.

- Gratulerer med morsdagen alle sammen. Jenna, gratulerer med morsdagen, baby! Mamma, gratulerer med morsdagen. Jeg håper dere nyter denne vakre solnedgangen. Jeg elsker dere, smilte han til kamera.

Saken fortsetter nedenfor.

A Danskin Mother’s Day 😂💓 @danskinapparel #Danskin

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

- En magisk reise

Det var i begynnelsen av april at stjerneparet avslørte at det var slutt mellom dem.

I en melding på Instagram delte de begge to følgende melding:

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skrev de blant annet.

Videre stod det at det ikke lå noe dramatikk rundt det hele, men at de er to bestevenner som har kommet til en avgjørelse om at det er på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly.

LES OGSÅ: - Dypt såret over at Caitlyn dropper bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer