Sofia Richie om forholdet til Scott Disick:

Nå letter hun på sløret om forholdet

I et nytt intervju snakker Sofia Richie ut om forholdet til Scott Disick.

ÅPNER OPP: I et nytt intervju letter Sofia Richie på sløret om sin 15 år eldre kjæreste, Scott Disick. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I et nytt intervju letter Sofia Richie på sløret om sin 15 år eldre kjæreste, Scott Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det siste året har ryktene rundt Sofia Richie (20) og Scott Disick (35) florert i internasjonal presse. Duoen har vært et par den siste tiden, frem til det tidligere i sommer ble kjent at de hadde gjort det slutt, etter at Scott skal ha vært utro mot 20-åringen.

Kun to dager etter utroskapen ble kjent, fant paret tilbake til hverandre.

Forholdet mellom Scott og hans 15 år yngre flamme har fått mange reaksjoner det siste året. Blant annet har det blitt spekulert i at Sofias berømte far, Lionel Richie (69) skal ha mislikt datterens kjæreste.

Blant annet har «Hello»-sangeren uttalt at han både var i sjokk og livredd over forholdet.

Saken fortsetter nedenfor.

BESTEVENNER: Forholdet mellom Sofia og Scott skal ha startet som bestevenner. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Forholdet mellom Sofia og Scott skal ha startet som bestevenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Løgner

Sofia på sin side har vært ordknapp om forholdet til realitystjernen, men i et nytt intervju med den australske avisa Sydney Morning Herald’s The Goss, letter hun nå på sløret, ifølge People.

- Vi er veldig lykkelige og veldig kjærlige, sier hun og fortsetter:

- Vi er bestevenner, og det er det sterkeste båndet vi har. Vi har alltid hatt en kobling som bestevenner og så har det ordnet seg derfra. Jeg er veldig glad.

Videre forteller 20-åringen åpent at det er vanskelig å unngå spekulasjoner rundt henne og Scott, men at hun ikke bruker tid og energi på det som skrives om dem.

- Alt er løgnaktig. Jeg leser det ikke, for jeg blir så sint, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

KLINTE TIL: Sofia og Scott har skapt mange overskrifter med forholdet sitt. Her klinte de til tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Sofia og Scott har skapt mange overskrifter med forholdet sitt. Her klinte de til tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Går sin egen vei

Bare får dager tidligere gjorde Sofia også et intervju med The Morning Show i Australia. Den gang fortalte 20-åringen at hun verken snakker ofte om Scott eller sin egen berømte far.

- Jeg blir ikke opprørt over å måtte svare på spørsmål om han, men det er øyeblikk hvor jeg tenker at jeg vil være en egen person, fortalte hun og la til:

- Jeg tror det er det som driver meg til å gjøre mine egne greier og sette egne spor. Jeg vil bli sett for meg, selv om jeg har mange fantastiske mennesker i livet mitt som jeg elsker høyt.

Det er over ett år siden realitystjernen og modellen ble observert hånd i hånd, og med det startet romanseryktene for fullt.

Duoen har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier det siste året, og har flere ganger vært på ferie sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

Selv om alt kan ha sett ut til å være fryd og gammen fra utsiden, skal Scott ha hatt problemer med å binde seg til kun én dame om gangen, noe som i sommer førte til at Sofia fikk nok.

- Sofia dumpet Scott. Han roter rundt når han drikker, sa en kilde.

Da det kom frem at Scott hadde vært utro og at dette skal ha ført til bruddet mellom paret, tok Scott til Instagram og kommenterte ryktene.

«Vi ante ikke at vi hadde slått opp, men takk for at dere tenker på oss», skrev han på sin Instagram-story.

Sofia, på sin side, kommenterte ikke hendelsen.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd