RYKTENE SVIRRER: Tidligere i år hevder medier verden rundt at paret hadde gått fra hverandre, historien stammet fra et italiensk nettsted. Den gang gikk Clooney selv ut for å avkrefte ryktene. Foto: All Over Press
RYKTENE SVIRRER: Tidligere i år hevder medier verden rundt at paret hadde gått fra hverandre, historien stammet fra et italiensk nettsted. Den gang gikk Clooney selv ut for å avkrefte ryktene. Foto: All Over Press Vis mer

Nå letter de på sløret

George Clooneys kjæreste snakker ut om deres forhold - og den krasse kritikken...

SEHER.NO: Hollywoodkjekkasen George Clooney (49) og hans italienske kjæreste Elisabetta Canalis (31) har lenge holdt sine munner lukket med syv segl når det kommer til deres kjærlighetsliv. Men nå er Elisabetta klar for å slippe verden inn.

Vanity Fair intervjuet den tidligere MTV-programlederen fra Clooneys egen villa i Italia. Hun beskriver Clooney som personen som har gitt livet hennes farge igjen.

- Jeg føler meg bra. Jeg føler meg lett. Som da jeg var 18 år. Jeg er som en lykkelig forelsket tenåring. Når du er elsket føler du deg alltid vakker. Det å kunne bli elsket på denne måten har virkelig overrasket meg, forteller Canalis til Vanity Fair ifølge People.

Selv om det er mange fordeler ved å være «Inglorious Basterds»-stjernens kjæreste, er det også mye som plager Elisabetta. For eksempel fabrikerte historier og rykter.

- De som kritiserer oss og finner på historier, er bare sjalu.

Tidligere i år hevder medier verden rundt at paret hadde gått fra hverandre, historien stammet fra et italiensk nettsted. Den gang gikk Clooney selv ut for å avkrefte ryktene. I en offentlig uttalelse stod det:

«Nok en gang er historien funnet på. Og nå avkreftet. Men ikke la fakta komme i veien for en god sak.»

- Det virker kanskje som en klisjé, men uheldigvis er det sant: Italienere støtter aldri sine egne. De som skaper muligheter og utmerkelser fra utlandet.. Jeg forventer ikke å bli feiret, men jeg ønsker heller ikke at mitt eget lands aviser skal bruke oss til sladder - som er fylt med fornærmelser, rasisme og vold, sier Elisabetta.

Kritikken av paret startet tidlig i parets forhold. De ble møtt at skeptisisme.

- Jeg ble ikke fornærmet. Det var absurd. Jeg skjønte ikke poenget med å ta det til meg. Men det påvirker meg jo likevel. Her om dagen var det en kassadame i hjembyen min i Alghero som spurte meg «Er det virkelig sant at han er kjæresten din?». Jeg har hørt om kvinner, til og med berømte kvinner, som har fjernet bilder av ham etter at vi ble sammen. Kanskje jeg er litt for stresset. Tilslutt er den beste hevnen over slike mennesker å være lykke. Fordi det er den tingen disse menneskene ikke kan tilgi deg for.

Canalis skal ha et rykte på seg som rundbrenner i Italia. Stjernen har blant annet tidligere datet fotballstjernen Christian Vieri. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Gifter de seg neste uke?