PÅ TYNN IS: I midten av desember offentliggjorde Tiger Woods at han tar en pause fra profesjonell golf for å fokusere på familien sin. Men nå spørs det om kona er interessert i å redde ekteskapet... Foto: All Over Press
PÅ TYNN IS: I midten av desember offentliggjorde Tiger Woods at han tar en pause fra profesjonell golf for å fokusere på familien sin. Men nå spørs det om kona er interessert i å redde ekteskapet... Foto: All Over PressVis mer

Nå leier hun privatdetektiv

- Nå som hun har bestemt seg for å ende ekteskapet, må hun tenke på framtiden til barna...

SEHER.NO: Utroskapsskandalene rundt Tiger Woods (33) har ført til at den tidligere så plettfrie golfstjernen nå kjemper en desperat kamp for å redde ekteskapet med svenske Elin Nordegren (30).

Men nå hevder flere underholdningsmedier at Nordegren slett ikke er interessert i noen gjenforening med sin utro ektemann.

Ifølge Popcrunch hevder en kilde til den britiske tabloidavisen The Mirror at 30-åringen - som giftet seg med Woods i 2004 - nå skal ha leid inn en privatetterforsker for å oppdrive alle pengene til mannen.

Ifølge nettstedet skal sportsesset vært verdt omlag 5,7 milliarder kroner, og hans svenske kone ønsker nå å få kloen i så mye som mulig av pengene.

- Elin vet at å ansette en privatdetektiv er et smart trekk. Advokatene hennes vil være sikker på at hun får hvert øre hun har krav på.

Og:


Elin er knust, men nå som hun har bestemt seg for å ende ekteskapet, må hun tenke på framtiden til barna, sier kilden til The Mirror, ifølge Popcrunch.

Woods har mistet en rekke sponsoravtaler etter at utroskapen hans ble kjent, og tirsdag kom nok en blemme for 33-åringen. Da hevdet nemlig sjefen for pornofilm-distributøren Vivid - Steven Hirsch - at de har fått tilbud om å kjøpe en hjemmelagd sexfilm med golfstjernen i en av hovedrollene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Skandaleåret 2009 fra A til Å