<strong>ØVING GJØR MESTER:</strong> Charlie Sheen får ros for sengeferdighetene av  Rachel Oberlin (t.h.). Her er han sammen med henne og hans andre ekskjæreste Natalie Kenly. Foto: All Over Press
ØVING GJØR MESTER: Charlie Sheen får ros for sengeferdighetene av Rachel Oberlin (t.h.). Her er han sammen med henne og hans andre ekskjæreste Natalie Kenly. Foto: All Over Press Vis mer

Nå legger hun ut om sexlivet med Sheen

- Han er litt av en kraftpakke, sier Charlie Sheens ekskjæreste Rachel Oberlin.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Charlie Sheens (45) ekskjæreste, pornostjernen Rachel Oberlin (24), snakker ut om sexlivet med Sheen i augustutgaven av Playboy.

Oberlin, som også er kjent under navnet Bree Olson, slo opp med skuespilleren i juni.

- Han er bra i senga. Jeg mener, han har jo hatt nok av kvinner å øve seg på. Han er en rockestjerne og litt av en kraftpakke, forteller Oberlin ifølge OK Magazine.

24-åringen forteller at Sheen er en svært seksuell person.

- Han er veldig sensuell og seksuell, og da jeg var sammen med han, følte jeg at vi ble én sammen, fordi han er så fristende, sier hun.

Oberlin var ikke skuespillerens eneste kjæreste da de var sammen. Sheen var også sammen med Natalie Kenly. Nå har begge slått opp med skandalestjernen, men da de fortsatt var sammen, deltok Oberlin i trekant-sex med Sheen og Kenly, avslører hun i interjvuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dumpet av begge kjærestene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer