Suzann Pettersen

Nå legger hun golfkølla på hylla

Suzann Pettersen legger opp med øyeblikkelig virkning.

TAKKER FOR SEG: Suzann Pettersen avslørte søndag kveld at hun gir seg som golfspiller. Foto: NTB Scanpix
TAKKER FOR SEG: Suzann Pettersen avslørte søndag kveld at hun gir seg som golfspiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Golfesset Suzann «Tutta» Pettersen slapp søndag kveld bomba om at hun legger golfkarrieren på hylla, og det med øyeblikkelig virkning.

- Dette er det ultimate. Jeg er så glad at jeg ikke visste at den var avgjørende. Det er en god slutt på en stor karriere. Jeg tror dette er en fantastisk avslutning på min karriere. Jeg kunne ikke spurt om mer enn dette, for fire måneder siden trodde jeg aldri jeg skulle være her, sier hun til Golf Central.

Nyheten kommer etter at golfstjernen søndag satte den avgjørende putten og vant Solheim Cup.

- Den perfekte slutten på en utrolig karriere, skriver journalist i Golf Channel, Lisa Cornwell, ifølge Dagbladet.

PÅ TOPP: Suzann vant søndag Solheim Cup, samme dag som hun avslørte at hun gir seg. Foto: NTB Scanpix
PÅ TOPP: Suzann vant søndag Solheim Cup, samme dag som hun avslørte at hun gir seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykken smiler

At hun nå legger karrieren på hylla, betyr nok langt ifra at hun ikke har nok å henge fingrene i. Privat er hun gift med Christian Ringvold og i fjor ble de foreldre for første gang, da de fikk en liten sønn sammen.

- Finally, the wait is over! Our little prince has arrived, skrev hun på sin Instagram-profil, sammen med et bilde av den lille gutten i foreldrenes armer.

Da «Tutta» gjestet «Senkveld med Helene og Stian» i fjor høst kunne hun ikke annet enn å rose det nye familiemedlemmet opp i skyene.

NYBAKT MOR: I august ble den anerkjente golfspilleren mamma for første gang, da sønnen Herman kom til verden. I «Senkveld med Helene og Stian» snakker hun om den første tiden som mor. Video: TV 2 Vis mer

- Han har vært veldig snill. Jeg tør nesten ikke å si det høyt, for enten så forblir han snill, eller så kommer det noen krevende netter framover. Han har vært fantastisk skjønn og snill. Lungene har litt kapasitet, men ikke så mye ennå, sa hun den gang

I et større intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 fortalte Pettersen at hun og Ringvold hadde vært venner i flere år før de ble kjærester.

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner, sa hun den gang, og la til:

- Han er heldigvis minst like sportsgal, og har flere lopper i blodet enn meg. At Christian driver sin egen business er også bra, jeg kunne ikke hatt en som bare dilter etter meg.

LES OGSÅ: Gråtkvalt Northug takket familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer