Nå lanserer de TV-show

De tidligere Spice Girls-medlemmene skal finne dobbeltgjengerne sine.

GJENFORELES: Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun kommer 90-tallsfavorittene Spice Girls snart med et nytt TV-show. Foto: AP
GJENFORELES: Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun kommer 90-tallsfavorittene Spice Girls snart med et nytt TV-show. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har kun gått to år siden 90-tallsgruppa Spice Girls hadde gjenforeningsturné, men nylig ble det kjent at jentene nok en gang planlegger gjenforening.

Ifølge The Sun er det bare uker til jentegruppa skal samles igjen, men i stedet for å dra på turné, har de denne gangen bestemt seg for å lansere sitt eget TV-show, skriver avisen.

Planen er å lansere et talentprogram for å finne de rette kandiatene som skal spille Sporty, Scary, Ginger, Posh og Baby-Spice i den kommende Spice Girls-musikalen, skriver The Sun.

De originale Spice Girls-medlemmene – Melanie Chisholm (35), Melanie Brown (34), Geri Halliwell (37), Victoria Beckham (35) og Emma Bunton (33) skal sitte i juryen og bedømme artistene.

- Det er en fantastisk måte å utvide Spice-merkevaren og tjene penger på personligheten deres, historiene og sangene deres, sier en kilde til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer