Nå krangler kjendisene

Konfliktnivået øker i «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

SEOGHØR.NO: Hotel Cæsar-skuespiller Nikis Theophilakis (42) har tidligere fortalt til Seoghør.no at roer-helten Olaf Tufte (37) hadde et ekstremt konkurranseinstinkt under innspillingen av kjendis-versjonen av «71° nord». I kveldens episode vises det med tydelighet hvor forskjellig innstilling de har til ekspedisjonen.

Tidligere har det vært Linni Meister (28) som har fått merke mest til Olafs trang til å skynde seg. Men når Nikis insisterer på å ta en rolig morgenstund inni teltet fordi han har bursdag, kolliderer det med Olafs planer.

Se video øverst i saken!

- Det må være måte på til stress da, sier en avslappet Nikis inni teltet mens Olaf står utenfor og blir stadig mer oppgitt.

Når de andre er ferdige med å pakke, sitter Nikis fremdeles inne i teltet og koser seg. Han mener det hele er Olaf Tuftes egen skyld, fordi han var en «party pooper» kvelden før...

Nå krangler kjendisene

Allerede i første episode ble det dramatisk for en av kjendisene. Da fryktet Linni Meister at hun var blitt blind etter å ha blitt truffet av en kniv over øyet.

«71° nord - Norges tøffeste kjendis» ser du på TVNorge søndager kl. 20.00. Se vår store TV-guide her!

Les også: Kårer Norges feigeste kjendis