DANSEKJÆRESTER: Laila Bagge og Niclas Wahlgren giftet seg i fjor etter å ha funnet hverandre som kjendisdeltagere i Let's dance året før. Foto: STELLA PICTURES
DANSEKJÆRESTER: Laila Bagge og Niclas Wahlgren giftet seg i fjor etter å ha funnet hverandre som kjendisdeltagere i Let's dance året før. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Nå kommer Skandinavias første «Skal vi danse»-baby

Niclas og Laila Wahlgren vant ikke dansekonkurransen, men fant kjærligheten. Nå er de gift og venter barn.

Publisert
SEHER.NO: Laila Bagge Wahlgren (38) møtte Niclas Wahlgren (45) møtte hverandre i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's dance», i 2009.

De havnet henholdsvis på andreplass og femteplass med sine respektive partnere - men gikk helt til topps i kjærligheten.

I mars i fjor ble de mann og kone.

Nå melder svenske medier at de to skal bli foreldre. Nyheten kom først frem i et radiointervju med Niclas, som selv er artist, og sangerinnen Pernilla Wahlgrens bror.

- Det stemmer det Niclas sa på «Lugna favoriter» i morges. De ventar sitt førsta barn sammens, sier Niclas' presstalskvinne Lili Assefa til Expressen.se.

Laila Bagge Wahlgren er kjent fra jentepopgruppen Play, og som låtskriver for blant andre Celine Dion. Hun har også vært dommer i svenske Idol.

Det opplyses ikke når hun er ventet å nedkomme med «Skal vi danse»-barnet.

Laila har fra før sønnen Liam sammen med musikeren Mason Pitts.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Norges første Paradise-baby er født

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer