Nå kommer «mormor» tilbake

Anne-Cath. Vestlys populære figur gjenoppstår i tre nye filmer.

SUKSESS: De to filmene om «Mormor og de åtte ungene» fra 1977 og 1979, med Anne-Cath. Vestly selv i hovedrollen, ble store suksesser. Nå kommer det tre nye filmer om den store familien. Foto: TV 2
SUKSESS: De to filmene om «Mormor og de åtte ungene» fra 1977 og 1979, med Anne-Cath. Vestly selv i hovedrollen, ble store suksesser. Nå kommer det tre nye filmer om den store familien. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forfatteren Anne-Cath. Vestly gjorde suksess både med bøkene og de to filmene om «Mormor og de åtte ungene» som ble gitt ut før hennes død i 2008.

Men nå vil filmselskapet Paradox, som har laget tre filmer om en annen av Vestlys romanfigurer, Knerten, lage tre nye filmer om den populære mormoren, ifølge VG.

Produsent Finn Gjerdrum sier til avisen at de ønsker å lage en film som utspiller seg i byen, og to som foregår i landlige omgivelser.

- Vi starter med bok nummer to «Åtte små, to store og en lastebil», der handlingen er lagt til byen, sier han.

Foreløpig er det ikke kjent hvem som skal spille de åtte barna i filmene, eller hvem som skal ta over rollen som «mormor» etter Anne-Cath. Vestly.

- Det er dristig å lage en remake av «Mormor og de åtte ungene»: filmen som mange forbinder med mors om selveste mormor.

- Mange hadde et sterkt forhold til mor i den rolle. Men vi starter forfra og vil skape nye forestillinger, sier Anne-Cath. Vestlys sønn, Jo Vestly, til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  «Grease»-stjerne døde i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer