«Love Actually»:

Nå kommer «Love Actually»-oppfølgeren

Både Hugh Grant, Keira Knightley og Colin Firth vender tilbake til sine tidligere roller i en ti minutter lang film. 

NY FILM: I filmen «Love Actually» løper Sam, spilt av Thomas Brodie-Sangster, til flyplassen for å fortelle Joanna, spilt av Olivia Olson,  at han elsker henne. Begge skuespillerne er med i oppfølgeren, hvor vi får vite hva som har skjedd med dem. Foto: Mary Evans Picture / NTB Scanpix
NY FILM: I filmen «Love Actually» løper Sam, spilt av Thomas Brodie-Sangster, til flyplassen for å fortelle Joanna, spilt av Olivia Olson, at han elsker henne. Begge skuespillerne er med i oppfølgeren, hvor vi får vite hva som har skjedd med dem. Foto: Mary Evans Picture / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden «Love Actually» rullet over kinolerretet i 2003 har den for mange blitt en fast juletradisjon, og skaffet seg en stor fanskare. Fansen har lenge spekulert i hva som skjedde med de ulike karakterene. Nå kan de få svar.

Overfor BBC bekrefter regissør Richard Curtis at det vil komme en ti minutter lang oppfølgerfilm med mange av de opprinnelige skuespillerne.

- Jeg hadde aldri drømt om å skrive en oppfølger til «Love Actually», men jeg tror det kan være gøy å lage en ti minutter lang film, for å se hva alle gjør i dag, sier Curtis.

For veldedighet

Filmen blir vist på BBC 24. mars, i forbindelse med den veldedige innsamlingsaksjonen «Red Nose day».

- Vi håper å lage noe morsomt, som er i tråd med den originale filmen og «Red Nose Day», sier Curtis til BBC.

Mange av karakterene i den stjernespekkede filmen vil også dukke opp i oppfølgeren.

Saken fortsetter under bildet.

RETURNERER: Hugh Grant vil igjen spille rollen som David, som i den forrige filmen var statsminister og forelsket seg i Natalie, spilt av Marine McCutcheon. Foto: Mary Evans Picture / NTB Scanpix  
RETURNERER: Hugh Grant vil igjen spille rollen som David, som i den forrige filmen var statsminister og forelsket seg i Natalie, spilt av Marine McCutcheon. Foto: Mary Evans Picture / NTB Scanpix   Vis mer

Tilbake i rollene

Ifølge Deadline skal både Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Lucia Moniz, Olivia Olson, Marcus Brigstocke og Rowan Atkinson vende tilbake til sine tidligere roller.

I den originale filmen følges ulike karakterer og deres kjærlighetshistorier, frem til disse veves sammen ved filmens slutt. I Storbritannia ble filmen kåret til britenes favorittjulefilm i 2016, etterfulgt av «It’s a Wonderful life» og «Elf».

GELDELIG GJENSYN: Liam Neeson, som spilte far til Sam, blir også å se i kortfilmen. Foto: NTB Scanpix.
GELDELIG GJENSYN: Liam Neeson, som spilte far til Sam, blir også å se i kortfilmen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da Dagbladet i 2008 inviterte leserne til å kåre tidenes beste romantiske komedie gikk også «Love Actually» av med en overlegen seier.

LES OGSÅ: Slik ser den lille jenta fra «Titanic» ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer