TIL OSLO: Rihanna (21) er en av verdens mest populære artister. Neste uke er hun på plass i stolen hos Fredrik Skavlan. Foto: All Over Press
TIL OSLO: Rihanna (21) er en av verdens mest populære artister. Neste uke er hun på plass i stolen hos Fredrik Skavlan. Foto: All Over PressVis mer

Nå kommer hun til Norge

Superstjernen tar plass i Skavlans stol neste uke.

SEHER.NO: Super- stjernen Rihanna (21) tar neste uke turen til Oslo for å gjeste NRK1s suksessprogram "Skavlan".
 
- Rihanna gjør det for tiden veldig bra verden over med sitt nye album "Rated R" og vi er glade for å melde at hun nå skal gjeste Norge og NRKs Skavlan! Den 22. januar tar hun plass i stolen for en prat og fremfører også hitsingelen "Russian Roulette". Dette er første gangen Rihanna gjester Skavlan - vi gleder oss, melder Universal Music Norge på sin hjemmeside.
 
Det norsk-svenske programkonseptet "Skavlan" har på det meste hatt 2,9 millioner seere, og står dermed i posisjon til å kunne gjeste flere av verdens mest berømte mennesker. Tidligere denne sesongen har Fredrik Skavlan hatt besøk av kjendiser som Jay-Z, Will Smith, Shakira og Robbie Williams. Denne uken er det den amerikanske artisten John Mayer som tar plass i Skavlans egeninnkjøpte stoler på Marienlyst. 
 
- Skavlan går i beste sendetid på fredagskvelden i to land, og når bredt ut. Det er klart at det har en positiv effekt når gjestene skal bookes, sier informasjonsmedarbeider Mette Kamilla Skjong i NRK til Seher.no.
 
Rihanna var sist gang i Norge i 2006, da hun gjestet Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum. Siden den gang har hun solgt over 12 millioner album verden over, og toppet hitlistene med låter som "Umbrella", "Disturbia" og "Don`t Stop The Music". 
 
- Vi gleder oss til å få Rihanna  på besøk. Det er morsomt å få gjester av dette kaliberet i underholdningsverdenen, sier NRKs Mette Kamilla Skjong.
 
"Skavlan" sendes på NRK1 fredager klokka 21.25 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er programleder-favorittene