TIL OSLO: Will Smith og Jada Pinkett Smith skal lede årets Nobel-konsert som finner sted i Oslo Spektrum på fredag. Torsdag besøker de Skavlan. Foto: Stella Pictures
TIL OSLO: Will Smith og Jada Pinkett Smith skal lede årets Nobel-konsert som finner sted i Oslo Spektrum på fredag. Torsdag besøker de Skavlan. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå kommer de til Skavlan

Will Smith og kona besøker talkshow-verten denne uken.

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at popartisten Robbie Williams (35) denne uken gjester "Skavlan", og nå er det også klart at Nobelkonsert-vertene Will Smith og Jada Pinkett Smith besøker Fredrik Skavlan (43) på torsdag.

Hollywood-ekteparet får også selskap av Barack Obamas jazzyndling, nemlig sangerinnen Esperanza Spalding.

Will Smith og Jada skal lede årets Nobelkonsert i Oslo Spektrum på fredag, hvor Spalding, sammen med blant annet Natasha Bedingfield og Westlife skal opptre.


Vanligvis spilles "Skavlan" inn i Stockholm, men iforbindelse med fredsprisutdelingen flyttes det populære talkshowet til Oslo.

Will Smith ble først kjent for sin hovedrolle i komiserien "Fresh Prince in Bel Air" på 90-tallet, og har senere blitt et stort navn i Hollywood med hovedroller i filmer som "Men in Black"og "Hitch".

Jada Pinkett Smith er også kjent som sanger og skuespillerinne, og har blant annet medvikret i filmen "Den Helskrudde Professoren".

Tidligere i høst har Fredrik Skavlan hatt besøk av stjerner som den amerikanske rapperen Jay-Z, artisten Shakira og den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (38). 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901


LES OGSÅ: Ny eks til Skavlan