Sofia Vergara:

Nå kommenterer hun utroryktene

- Star Magazine er mobbere, raser «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara.

OPPGITT: Skuespiller Sofia Vergara (44) er lite fornøyd med den siste forsida til sladremagasinet Star, der hun blir beskyldt for å være utro. Foto: Reuters / NTB Scanpix

OPPGITT: Skuespiller Sofia Vergara (44) er lite fornøyd med den siste forsida til sladremagasinet Star, der hun blir beskyldt for å være utro. Foto: Reuters / NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Ukentlige spekulasjoner og skriverier følger gjerne med en kjendistilværelse, men selv Hollywood-stjerner kan få nok i blant.

«Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara (44) har lenge vært et yndet objekt i kjendispressen, og måtte antakeligvis ha sluttet som skuespiller hvis hun skulle rukket å lese alle overskriftene som kontinuerlig dukker opp.

Den siste forsida til sladremagasinet Star, der hun selv pryder oppslagsplassen, har 44-åringen imidlertid ikke latt forbigå i stillhet.

- Idiot

«Sofia og Joe: Det er slutt! Skilsmissesjokk etter 18 måneder. Sofia tatt på fersken med annen mann i Roma», lyder linjene i tykk, fargerik skrift - som er støttet opp med et bilde av Vergara i armene på en ukjent mann, tilsynelatende uten giftering.

Den colombianske skuespilleren er gift med Hollywood-kollega Joe Manganiello (40), som, ifølge Star, «ikke burde ha stolt på Sofia».

- Redaktøren av dette magasinet er en idiot, tordner Vergara i et Instagram-innlegg, der hun selv har delt en faksimile av den dristige forsida.

- Hvis han først skal fjerne ringen min fra bilder, for å lage en falsk nyhet, burde han ha sørget for å gå gjennom alt som ligger på sosiale medier, i tillegg til alle bildene fra den aktuelle kvelden i Roma, fortsetter 44-åringen, som videre påpeker at mannen på bildet er en filmprodusent hun tidligere har jobbet med i den italienske hovedstaden.

- Star Magazine er mobbere. Finn på noe om mødrene deres i stedet, tilføyer skuespilleren.

Ikke første gang

Eierselskapet til det aktuelle kjendisbladet, American Media Inc., virker lite interessert i å oppklare utroskapspåstadene. Når Huffington Post konfronterer firmaet med skuespillerens utblåsning, er talspersonen mer opptatt av å rette opp i Vergaras beskyldninger om bildemanipulering.

- Vergara påstår at Star har retusjert vekk gifteringen hennes i Roma, men bildet på forsiden er faktisk tatt i Los Angeles, like etter at hun returnerte fra Roma, forklarer talspersonen.

GIFT: Sofia Vergara har vært gift med skuespillerkollega Joe Manganiello i halvannet år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Sofia Vergara har vært gift med skuespillerkollega Joe Manganiello i halvannet år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sofia Vergara, som giftet seg med Hollywood-ektemannen i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida for halvannet år siden, er langt fra den første kjendisen som har tatt et oppgjør med fabrikkerte, eller delvis fabrikkerte historier.

I fjor erkjente eksempelvis det britiske ukebladet Hello! at de hadde trykket et oppdiktet intervju med filmstjernen George Clooney (55), etter at den kommende tvillingpappaen hadde tent på pluggene.

Året i forveien kastet US Weekly ut påstander om at Ben Affleck (44) hadde vært utro med sin egen barnepike, da han fortsatt var gift med Jennifer Garner (45), noe Affleck raskt avviste som «rent oppspinn».

- For å selge mest mulig bestemte US Weekly seg for å konstruere historier om meg. Det er som høytlesning i barnehagen. En frekk og desperat handling, freste Affleck.

LES OGSÅ: Stjerneparet har tatt forholdet et skritt videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer