Lady Gaga:

Nå kommenterer hun endelig bruddet

Sangstjernen har vært taus siden forholdet havarerte.

BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at «A Star is Born-stjernen» Lady Gaga (33) i begynnelsen av februar dukket opp på den røde løperen under Grammy-utdelingen uten forlovelsesring, begynte ryktene om et brudd mellom henne og Christian Carino (50) å svirre.

En drøy uke senere kunne en av Gagas representanter bekrefte overfor People at paret hadde brutt forlovelsen. Årsaken til at de gikk hver til sitt er ikke kjent, men kilder har etter bruddet fortalt til Us Weekly at det var popstjernen som valgte å bryte forlovelsen.

- Det var hun som gjorde det slutt. Han var sjalu, og han ville vite hvor hun var til en hver tid og han tekstet henne mye. Vennene hennes likte ham ikke heller, sa en kilde i mars.

Bryter tausheten

Gaga og Carino har på sin side vært tause siden den gang, men nå har førstnevnte omsider kommentert bruddet for første gang. Det gjorde hun under en konsert i Las Vegas denne helgen, ifølge Cosmopolitan.

KONSERT: Lady Gaga kommenterte bruddet med Christian Carino for første gang under en konsert i helgen. Her avbildet i Las Vegas ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
KONSERT: Lady Gaga kommenterte bruddet med Christian Carino for første gang under en konsert i helgen. Her avbildet i Las Vegas ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sist jeg sang denne sangen, hadde jeg en ring på fingeren. Så det blir annerledes denne gangen, sa hun til publikum før hun sang «Someone to Watch Over Me».

Nøyaktig hva hun mener med ovennevnte kommentar er ikke kjent, men flere kjendisnettsteder, deriblant Us Weekly, har spekulert på om sangeren først nå har begynt å innse at forholdet faktisk er over.

KORT FORLOVELSE: Bare tre måneder etter at forlovelsen mellom Gaga og Carino ble kjent, kom det frem at paret hadde gått hver til sitt. Her avbildet i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
KORT FORLOVELSE: Bare tre måneder etter at forlovelsen mellom Gaga og Carino ble kjent, kom det frem at paret hadde gått hver til sitt. Her avbildet i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da bruddet ble kjent, fortalte nemlig en kilde til nettstedet at Gaga ikke har hatt tid til å tenke på hva som har skjedd på privaten etter bruddet - da hun har hatt en svært tettpakket timeplan den siste tiden.

- Hun har hatt et så sterkt fokus på karrieren sin at hun ikke engang har hatt tid til å tenke på hva som har skjedd mellom henne og Christian. Ikke emosjonelt, fortalte kilden.

Har brutt all kontakt

Us Weekly skriver også at nettopp karrieren var en viktig faktor for Gaga da det ble slutt mellom henne og forloveden. Carino skal nemlig ha «hindret den kreative prosessen» hennes i forkant av samlivsbruddet.

- Hun kunne ikke risikere å sette karrieren i fare på den måten, ikke for en mann. Det er ikke noe hun vil stå for, sa kilden til nettstedet.

Nylig fortalte også en innsidekilde at Gaga har brutt all kontakt med eksen, og bedt ham holde seg unna henne. Samme kilde kunne også meddele at 33-åringen har det bra etter bruddet, og at hun nyter livet.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Falt for agenten

Carino er en anerkjent mann i underholdningsbransjen, og var tidligere Gagas agent. Han jobber for agentbyrået CAA i Los Angeles, og representerer stjerner som Johnny Depp (55), Margot Robbie (28) og Neil Patrick Harris (45).

Forholdet mellom de to ble bekreftet i februar 2017, etter at de noen måneder tidligere hadde blitt observert i het omfavnelse under en Kings of Leon-konsert i Los Angeles.

At de to hadde forlovet seg, kunngjorde Gaga selv under et arrangement i regi av magasinet Elle, «Kvinner i Hollywood», i oktober i fjor. Da sa hun følgende i en takketale fra scenen:

- Takk til alle de kjære i livet mitt. Bobby, alle på bord nummer fem. Min forlovede, Christian. Alle menneskene i livet mitt som tar vare på meg hver eneste dag, sa hun.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Det vi ser nå er ekte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer