Lady Gaga:

Nå kommenterer hun endelig bruddet

Sangstjernen har vært taus siden forholdet havarerte.

BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at «A Star is Born-stjernen» Lady Gaga (33) i begynnelsen av februar dukket opp på den røde løperen under Grammy-utdelingen uten forlovelsesring, begynte ryktene om et brudd mellom henne og Christian Carino (50) å svirre.

En drøy uke senere kunne en av Gagas representanter bekrefte overfor People at paret hadde brutt forlovelsen. Årsaken til at de gikk hver til sitt er ikke kjent, men kilder har etter bruddet fortalt til Us Weekly at det var popstjernen som valgte å bryte forlovelsen.

- Det var hun som gjorde det slutt. Han var sjalu, og han ville vite hvor hun var til en hver tid og han tekstet henne mye. Vennene hennes likte ham ikke heller, sa en kilde i mars.

Bryter tausheten

Gaga og Carino har på sin side vært tause siden den gang, men nå har førstnevnte omsider kommentert bruddet for første gang. Det gjorde hun under en konsert i Las Vegas denne helgen, ifølge Cosmopolitan.

- Sist jeg sang denne sangen, hadde jeg en ring på fingeren. Så det blir annerledes denne gangen, sa hun til publikum før hun sang «Someone to Watch Over Me».

Nøyaktig hva hun mener med ovennevnte kommentar er ikke kjent, men flere kjendisnettsteder, deriblant Us Weekly, har spekulert på om sangeren først nå har begynt å innse at forholdet faktisk er over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer