Nå kommenterer hun bruddet

Heidi Klum takker fansen for støtten.

KOMMENTERER BRUDDET: Heidi Klum takker fansen for støtten på Twitter etter bruddet fra ektemannen Seal. Foto: All Over Press
KOMMENTERER BRUDDET: Heidi Klum takker fansen for støtten på Twitter etter bruddet fra ektemannen Seal. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i januar kom sjokknyheten om bruddet mellom superparet Heidi Klum (38) og Seal (48), som skiller seg etter syv års ekteskap. Seal har flere ganger kommentert bruddet i diverse intervjuer for å promotere sin siste plate, mens Klum har nektet å snakke om privatlivet.

For få dager siden viste hun seg offentlig for første gang på mange dager da hun tok med barna på karateskole i Los Angeles. Journalister prøvde da å spørre henne ut om bruddet, men supermodellen ignorerte pressen. Nå kommenterer hun bruddet for første gang på Twitter.

«Hei alle sammen, jeg vil takke dere for all støtte og snille ord. Det betyr så mye. Takk igjen….til verdens beste fans» skriver stjernen.

Mens modellen kun skriver om støtten fra fans, har «Kiss from a rose»-sangeren vært svært åpen om bruddet.

- Bruddet kom som et sjokk, også for oss. Vi sørger begge over det som har skjedd, sa han under et intervju med programleder Ellen Degeneres.


Ifølge parets felles uttalelse er årsaken til bruddet at de har vokst fra hverandre.

«Vi har vært sammen i syv kjærlige, lojale og lykkelige år, men etter mye ettertanke har vi bestemt oss for å separeres. Vi har hatt dyp respekt for hverandre gjennom hele forholdet vårt og fortsetter å elske hverandre, men vi har grodd fra hverandre.»


Seal og Heidi har barna Henry (6), Johan (5) og Lou (2) og Leni (7) sammen, og forteller at de fortsatt har et nært forhold til hverandre. Seal er også usikker på om han noen gang vil ta av seg gifteringen.

- Den er et symbol på hva jeg føler for henne. Vi hadde åtte herlige år sammen. Bare fordi man  separeres bør ikke bety at man tar av seg ringen og ikke lenger er knyttet til den personen. Vi er på mange måter knyttet sammen for resten av livet, sa han til Ellen Degeneres.

 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi sørger begge over bruddet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer