<strong>FORLOVET:</strong> Tidligere i mars kom nyheten om at Lopez og Rodriguez hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Tidligere i mars kom nyheten om at Lopez og Rodriguez hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Nå kommenterer de endelig forlovelsen

- Vi er veldig lykkelige.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom den hyggelige nyheten om at superparet Jennifer Lopez (49) og den tidligere baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez (43) hadde forlovet seg.

Den gang delte de begge bilder på Instagram av Lopez sin hånd - med en hånd med en stor stor diamantring - som hviler seg i en annen hånd. Mens Lopez kommenterte bildet med åtte hjerter, skrev Rodriguez «hun sa ja».

Nå bryter kommenterer den 49 år gamle artisten for første gang den romantiske forlovelsen - som fant sted under en eksotisk ferietur på Bahamas.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

- Vi er veldig lykkelige. Vi støtter hverandre kontinuerlig i våre individuelle bestebelser og tenker på alle de tingene vi kan bygge sammen, sier Lopez i et intervju med People, ifølge Standard.

- Vi er takknemlige for hvor vi er i livene våre idag, det er det vi nyter mest, legger Rodriguez til.

Paret avslørte også i intervjuet at de har blitt sterkere sammen og forklarte at de kan «få til alt sammen».

Rodriquez har tidligere uttalt til Standard at alt de gjør i livene sine, gjør de sammen. Uttalelsene kom etter at ryktene begynte å svirrre om at Rodriguez hadde vært utro.

- Hun kjenner mine drømmer og jeg hans, og sammen føler vi oss sterkere, sa han til nettstedet den gang.

Utroskapsbeskyldninger

Forlovelsen ble nemlig stekt preget av rykter om at Rodriguez hadde vært utro. Ryktene begynte for alvor å svirre bare for noen uker siden.

Ifølge US Weekly reagerte nemlig den tidligere baseballspilleren José Canseco (54) kraftig på måten «A-Rod» behandlet Lopez på, og gikk dermed ut med harde beskyldninger mot Lopez sin forlovede.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge det amerikanske nettstedet hevdet José at 43-åringen har vært utro mot Lopez med ingen ringere enn Josés ekskone, Jessica Canseco, som han var gift med i tre år fra 1996.

- (...) Ser J. Lo tekste Alex Rodriguez, men lite vet hun om at han er utro mot henne med ekskona mi. Den stakkars jenta har ingen anelse om hvem han egentlig er, skrev han blant annet på Twitter.

- Jeg var med henne (Jessica Canseco journ.anm.) for et par måneder siden da han ringte henne, fortsetter han.

Forlovet seg på Bahamas

Verken Lopez eller Rodriguez kommenterte beskyldningene fra José Canseco, men etter at de oppsiktsvekkende utroskapsbeskyldningene nådde offentligheten, valgte Jessica Canseco selv å avvise det hele.

Det som imidlertid er sikkert, er at Lopez og mannen ser mer forelsket ut enn på lenge. Duoen traff hverandre tilfeldig da de begge spiste lunsj på samme sted i Los Angeles for et par år siden, og popstjernen har tidligere avslørt at det var hun som tok første steg i å innlede en samtale med den tidligere baseball-proffen.

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Tidligere denne måneden røpet de også en rekke detaljer om Rodriguez sitt romantiske frieri.

Tre dager etter frieriet, delte Lopez tre bilder fra den begivenhetsrike hendelsen.

Ut ifra sangfuglens bilder fremgår det at Alex hadde valgt en nydelig strand, og gikk ned på et kne i solnedgangen foran en overrasket Lopez.

Tvillingmoren holder hendene sine foran ansiktet mens 43-åringen ber om hennes hånd, og etter at forlovelsesringen er satt på fingeren avsluttes bildeserien med at paret deler et kyss

LES OGSÅ: Avslører ektemannens ukjente diagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer